Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

ALDRIG ENSAM & SUICIDPREVENTIVA DAGEN

9 september 2022 19:47
Förening

Den 10 september är den internationella suicidpreventiva dagen, en dag som lanserats av Världshälsoorganisationen (WHO) för att sätta arbetet med att förhindra självmord på agendan. Vi vill därför extra uppmärksamma att vår samarbetspartner ”Aldrig Ensam” tillsammans med artisten Albin Johnsén släppt låten ”Taggtråd” för att uppmärksamma den psykiska ohälsan. Det är en låt där Albin delar med sig av sina egna erfarenheter. En låt att relatera till, finna kraft och motivation i för att fortsätta kämpa. En hand att hålla i när allting runtomkring känns tungt och mörkt. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa, i hemlighet.


Låten finner ni på Spotify

Malmö FBC har sedan ett år tillbaka ett nära partnerskap med den ideella organisationen Aldrig Ensam som startades av Charlie Eriksson 2013 i syfte att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig. Mottot för Aldrig Ensam är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Konkret arbetar vi och Aldrig Ensam med workshops med våra lag och ledarutbildning samt att vi arrangerar sk ”pärldagar” med jämna mellanrum. Aldrig Ensam är en huvudparter till Malmö FBC som redan syns på elitlagens matchkläder och snart alla ungdomslagens. Ett viktigt budskap för att extra belysa att vi står bakom och bidrar till Aldrig Ensams viktiga arbete.

Läs mer om Aldrig Ensam här!