Torsdag
03 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 2 matcher
Onsdag
28 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Söndag
23 Okt 2 matcher
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 2 matcher
Onsdag
23 Nov 1 match

ALDRIG ENSAM & SUICIDPREVENTIVA DAGEN

9 september 2022 19:47
Förening

Den 10 september är den internationella suicidpreventiva dagen, en dag som lanserats av Världshälsoorganisationen (WHO) för att sätta arbetet med att förhindra självmord på agendan. Vi vill därför extra uppmärksamma att vår samarbetspartner ”Aldrig Ensam” tillsammans med artisten Albin Johnsén släppt låten ”Taggtråd” för att uppmärksamma den psykiska ohälsan. Det är en låt där Albin delar med sig av sina egna erfarenheter. En låt att relatera till, finna kraft och motivation i för att fortsätta kämpa. En hand att hålla i när allting runtomkring känns tungt och mörkt. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa, i hemlighet.


Låten finner ni på Spotify

Malmö FBC har sedan ett år tillbaka ett nära partnerskap med den ideella organisationen Aldrig Ensam som startades av Charlie Eriksson 2013 i syfte att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig. Mottot för Aldrig Ensam är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Konkret arbetar vi och Aldrig Ensam med workshops med våra lag och ledarutbildning samt att vi arrangerar sk ”pärldagar” med jämna mellanrum. Aldrig Ensam är en huvudparter till Malmö FBC som redan syns på elitlagens matchkläder och snart alla ungdomslagens. Ett viktigt budskap för att extra belysa att vi står bakom och bidrar till Aldrig Ensams viktiga arbete.

Läs mer om Aldrig Ensam här!