Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

INFÖR LILLÅN MED KIM

24 september 2021 16:59
Herr

Hemsidan tog sig ett snack med herrlagets rutinerade poängspelare och grovjobbare Kim Clemedtson inför lördagens hemmapremiär mot Lillån.


På lördag är det hemmapremiär mot Lillån. Inte din första match mot Lillån i karriären direkt. Vad vet du om Lillån?

Nej, man har ändå haft sina möten nu. Lillån är ett lurigt lag med många aviga spelare, gillar små instick och ganska svåra att komma åt ibland. Gäller att sätta ett bra försvar och jobba hårt om man ska knycka poäng från dom.

Inför första matchen mot Lagan var det inte många som trodde ni skulle ta tre poäng, vad tar ni med er därifrån och vad tycker du ni kan utveckla ytterligare?

Tror inte Lagan blir sista laget som kanske underskattar oss litegrann iår. Även om vi själv tycker att vi kunde göra mindre misstag och sätta dit våra chanser så tar vi ändå med oss att vi är ett bolltryggare lag och trivs bättre med bollen och längre anfall än förra året. Något som vi haft mycke fokus på under försäsongen.

Ni lyckades dessutom hålla första nollan på flera säsonger, var det någon som höll sig från en klassisk jinx?

Ärligt talat va det inget jag tänkte på under hela matchen utan de reflekterade jag på efter matchen. Och jag hörde faktiskt ingen på bänk eller så som nämnde jinxen under matchen så de tar vi såklart med oss till framtiden

I år har ni en lite tunnare trupp än vanligt. Hur känns det? Har du någon drömvärvning till Malmö? Ja, det kan man lugnt säga. Även om speltid blir mer i detta fallet så känner jag personligen att det blir tungt ju längre in i säsongen vi kommer. Ibland svårt att få ihop så man kan lira fullplan gör saken inte bättre för förberedelserna. Men det är som det är nu och vi som är här kämpar för varandra så! Ruskigt svårt val, men en Tobias Gustafsson från Storvreta hade inte suttit helt fel, men mer realistiskt hade varit kul att få tillbaka John Johansson i laget!

Berätta lite om Magentoz, hur ligger du till där? Magentoz är en liten tävling som vi har på 5v5 spelet på träningar. Man får poäng på +/- och om man jag poäng på träning. I slutet av månaden räknar man ihop och om vinner där så behöver man inte ta sarg, bollar osv nästkommande månad. Efter träningen i onsdags så ledde jag faktiskt, men torsdagen va en bedrövlig träningen från min sida så har nog tappat ledningen nu, men jag är med i toppen iallafall

Till sist, vem hänger det avgörande målet på lördag?

Jag måste ju börja hänga lite så jag säger mig själv, lågt förstastolpen som vanligt!