Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT AVTAL FÖR JENNIFER WIRÉN

13 april 2022 09:20
Dam

Den senast spelaren i raden att skriva ett nytt avtal med #fbcfamiljen är Lockerud Mariestadfostrade yrvädret Jennifer Wirén. Jennifer som anslöt laget inför säsongen 20/21 efter en stark debutsäsong i SSL tyvärr fått merparten av innevarande säsong förstörd pga skada. Men kom tillbaka med besked och visade inte minst i slutspelet att det finns mycket innebandy att hämta ut.


Rightfattade Jennifer som är fostrad i innebandymeckat Lockerud Mariestad som kan spela på flera positioner ådrog sig en skada i Svenska Cupen på försäsongen och missade därför större delen av säsongen. Lagom till slutspelet var Jennifer tillbaka med besked och visade där upp sina kvalitéer.

”Alltid lika härligt att se en spelare jobba stenhårt vid sidan om den ordinarie verksamheten, komma tillbaka återställd och nu jättetaggad på nästa säsong. Jennifer visade såväl förra säsongen som i slutet av denna att hon har kvalitéer som behövs i laget. Hennes mångsidighet gör att vi kan använda hennes som rivig forward som gärna går på avslut eller speluppbyggande back.” Kommenterar huvudtränaren Mikael Jeppsson