Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Jacob Carleson förlänger

30 januari 2019 23:23
Herr

Vi börjar få upp ångan och även nästa spelare att förlänga med herrlaget är karaktärsspelaren Jacob Carleson!


Föregående säsong producerade Jacob 27 poäng (14+13) på 22 matcher och är just nu uppe i 19 poäng (12+7) på hitintills 15 spelade matcher. Så ett stadigt poängsnitt från den riviga högerforwarden som samtidigt har tagit stor plats i gruppen och starkt bidragit till den positiva utvecklingsmiljön.

Klubbchef Mikael Jeppsson Jacob har ett antal säsongen i klubben bakom sig och har inte bara vuxit fram som en rivig poängspelare utan även som stark karaktär för laget. Således en på alla sätt viktig förlängning och ytterligare en spelare som beslutsamt visar vägen.

Jacob Carleson Otroligt glad över att få fortsätta spela och utvecklas i Malmö. Ett lag som bara tycks bli bättre hur många spelare vi än tappar inför varje säsong. Nu har vi fått behålla stora delar av stommen i laget som har varit med under stora delar av föreningens existens. Det är tack vare detta som vi har gjort en stark inledning av säsongen, samt med hjälp av många yngre hungriga spelare. Även om intresset för innebandy är svagt i Malmö jämfört med andra städer så uppmanar vi alla våra trogna supportrar i "magenta väggen" att fortsätta stötta under andra halvan av säsongen. Det betyder mycket, och vi utlovar livsfarligt svingande helikoptrar i gengäld.

/Carleson, 23

Coach Jörgen Hansen I Malmö finns en del spelare som under många år varit med och format det som idag är Malmö FBC -andan. Jacob är en ruskigt duktig spelare som med sitt omställningsspel, sina handleder och attityd bidrar till att göra Malmö FBC bättre. Så det ingen hemlighet hur viktig Jacob är för Malmö FBC både på och utanför banan. Det känns riktigt kul att Jacob valt att förlänga sitt avtal med klubben och kan fortsätta bjuda på en och annan målgest!