Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Kaptenen förlänger

12 april 2024 17:59
Herr A

Nu står det klart att herrlagets kapten och pådrivare Jacob Carleson förlänger sitt avtal med Malmö FBC.


Jacob Carleson är med sina elva säsonger, 237 matcher och totalt 236 (115+121) poäng i herrlaget redan en av föreningens största spelare genom tiderna. Jacob som har spelat på de flesta positioner i herrlaget spelade mestadels på en centerposition under säsongen 23-24 där det på 13 matcher blev 28 (10+18) poäng.

”Jacob är med sitt stora Malmö FBC-hjärta en ledande spelare på- och utanför planen. Han närvaro kommer att lyfta alla medspelare och oss som lag ytterligare. Jacob kommer såklart att fortsätta bidra stort sportsligt, men jag ser en lika stor långsiktig vinst i att hans närvaro kommer fortsätta bygga vår kultur för kommande generationer.” Kommenterar huvudtränaren Mikael Jeppsson

”Att fortsätta min resa med Malmö FBC känns fantastiskt! Jag är stolt över att ha representerat klubben i så många matcher och ser fram emot att fortsätta bidra både på och av planen. Tillsammans ska vi fortsätta att kämpa och växa, och jag är övertygad om att vi har vad som krävs för att nå nya framgångar.” Säger Jacob Carleson

Säsongen avslutade Jacob med att jaga en SSL-plats med Höllviken när det stod klart att ett förnyat division 1-kontrakt med Malmö FBC skulle bli svårt att nå 23-24.

”Via ett samarbetsavtal fick Jacob möjligheten att tävla om ett play-off till SSL med Höllviken. Utifrån den egna verksamheten var det såklart ett svårt beslut men att ge Jacob möjligheten att tävla på högsta nivå kändes samtidigt helt rätt. Att Jacob nu är en av lagets första spelare att förlänga sitt avtal är ett tydligt bevis på hans hjärta och trivsel hos Malmö FBC.”
Kommenterar Björn Keller från Elitgruppen