Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Höstlovscamper

4 september 2019 14:05
Camp

Nu är det dags att slå upp portarna till våra populära höstlovs camper under v.44. Vi kommer att köra två camper under lovet. Elite Camp och Girls Camp. Anmälan är nu öppen!


Nu är det dags att boka upp dig på höstens bästa camper. Under höstlovet kommer vi att arrangera två camper med olika inriktning för att göra träningen så bra som möjlig för er. Följande camper kommer vi att arrangera i år:

**Elite Camp 28-29/10 (Tjejer och killar födda 04-05) **

Elite Camp är vårt nyaste koncept där vi tillsammans med Malmö Floorball Academy erbjuder alla innebandyspelare som går i 8:an och 9:an en unik chans att få känna på hur det är att träna som på Akademin. Ett utmärkt tillfälle för alla er som har tänkt tanken att söka till Innebandygymnasiet.

Du kommer få chansen att träna två dagar med högkvalitativ innebandyträning samt teori och fysiska pass. Du kommer även få chansen att träffa några av instruktörerna från Akademin som kommer hålla i träningarna. Förutom dessa instruktörerna så kommer även spelare och ledare från Malmö FBCs elitsektion att medverka under campen.

Du får hela paketet för endast 900 kr och då ingår det även återhämtningsmål båda dagarna och en snygg camp t-shirt. Lunch ingår ej.

Det finns plats för 15 tjejer och 15 killar. Först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdatum är den 25/10.

Anmälan gör du här

OBS! Det finns en anmälningsgrupp för tjejer och en för killar. Tänk på att anmäla er till rätt grupp MFC - Elite Camp (Tjejer) och MFC - Elite Camp (Killar).

Girls Camp 30-31/10 (Tjejer födda 06-07)

Populära Girls Camp är tillbaka igen! Campen som endast är till för tjejer. Alla tjejer som är födda mellan 2006 och 2007 har nu chansen att anmäla sig till campen där ni kommer att få 2 dagar med grym innebandyträning med bland annat Malmö vår schweiziska landslagsspelare Andrea Gämperli. Ni kommer få en fantastik möjlighet att ta er innebandy till nästa nivå på denna campen.

Det blir två heldagar mellan där vi startar upp campen vid 10.00 och avrundar vid 16.00 båda dagarna. Campen kommer att hållas på Kirsebergs Sporthall i Malmö.

Kostnaden för denna campen är 750 kr. Då ingår det återhämtningsmål båda dagarna samt en unik Girls camp tröja. Lunch ingår ej.

Det finns plats för 20 tjejer så först till kvar är det som gäller.

Sista anmälningsdatum är den 25/10.

Anmälan gör du här

Anmäl er till gruppen MFC - Girls Camp - Autumn Break.

Hoppas vi ses på camperna!