Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Lucas inför Strängnäs

5 oktober 2018 23:49
Herr

Från de egna leden hittar vi Lucas Lindahl som precis har tagit klivet ner på en backplats. Läs hur tankarna går inför den tuffa bortamatchen mot Strängnäs.


1 vinst och 1 förlust på dom inledande matcherna och 0+3 från din klubba. Vad har du att säga om inledningen för både laget och din egen del? Jag tycker att vi har börjat säsongen väldigt bra trots att det var en tråkig förlust i premiären där vi var alldeles för ineffektiva för att kunna vinna den matchen. I andra matchen visar vi verkligen vad vi kan åstadkomma när vi istället sätter våra lägen, och vinner den matchen ganska enkelt tillslut. Personligen har säsongen börjat över förväntan poängmässigt men samtidigt är detta min tredje säsong i allsvenskan så det kanske är på tiden att lite poäng börjar trilla in.

Du har skolats om till back inför denna säsongen, hur har omställningen varit? Ja det är ju lite annorlunda att spela back men jag tycker det ändå har fungerat bra. Jag har fått mycket hjälp runt omkring mig hela tiden från både medspelare och tränare så det har också underlättat övergången.

På lördag väntar säsongens första borta match mot Strängnäs som senast kommer från spel i den norra Allsvenskan, vad vet du om Strängnäs? Det ska bli spännande att möta Strängnäs då varken jag personligen eller laget har mött dem innan. Jag har inte jättebra koll på Strängnäs men det har ju gått bra för dom i norra serien tidigare, de har öppnat denna serien starkt också och toppar de ju faktiskt serien för tillfället så det blir en tuff match på lördag.

Hur slutar matchen och vem avgör? Matchen slutar 5-7 där Ludvig Andersson hänger sista bollen i första krysset.

Sist men inte minst, det blir en del FIFA på dom långa bortamatcherna och alla är bra sägs det, men vem är egentligen sämst? Mycket svår fråga faktiskt. Vi har ju fått in en del nya spelare i laget och det är svårt att förutspå hur bra de ska stå upp i turneringen. Men det är ett nytt år, nytt FIFA så alla har möjligheten att prestera, vem som får titeln som sämst får vi se efter lördag.

Coach Hansen om inför Strängnäs Vi har haft en bra träningsvecka efter vinsten emot Fagerhult Habo förra helgen och fortsatt att jobba med de detaljer som vi tror kommer att gynnas oss mest i framtida matcher. Strängnäs är en nykomling ifrån den Norra Allsvenskan och spelade under fg säsong playoff till SSL. I år har man öppnat starkt med två övertygande vinster (6-0 emot FBC Lerum, 4-10 emot Lillån). Utmanningen för oss kommer att vara precis som vanligt, få igång vår lagmaskin och jobba hårt varje sekund av matchen. Vi har bra koll på Strängnäs och vet vad som kommer att krävas. Roligt för laget är att Christoffer Sjöstrand finns med på bänken och snart gör comeback efter sin skadade handleds-historia.

Matchen går att kolla här:

https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9508