Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Elin inför rysaren mot Dalen

16 mars 2019 23:06
Dam

Elin Rosén har vaktat målet med bravur de senaste matcherna och hemsidan passade därför på att ta en pratstund inför söndagens rysare mot Dalen.


Vinst i fredags mot Warberg med 6 - 2. Vad tycker du om matchen, din egen insats och vilket betyg ger du dina backar Riktigt kul med vinst och extra kul att vi kan göra en bra insats genom hela matchen. Jag är nöjd med min egen insats och backarna tycker jag gör det bra matchen igenom. De täcker skott och sliter genom hela matchen precis som resten av laget.

Stor skillnad på både spel och form nu jämfört med inledningsvis av året där vi har sviktat rejält. Vad tror du anledningen är till förändringen? Jag skulle tro att det handlar om att vi har en bättre inställning till allt vi gör. Det räcker inte med att bara vara där utan jobbet ska också göras på både träning och match. Känns även som vi har bättre energi i laget nu också.

Match mot Dalen och resultatmässigt ganska för att inte säga helt avgörande för om det blir slutspel eller ej! Hur går tankarna och vad har du att säga om Dalen? Dalen är ett starkt kollektiv som jobbar hårt tillsammans, men det är vi också. Senast var det en jämn match och tror att det blir det den här gången också. Både vi och Dalen spelar om att ta den sista slutspelsplatsen och vi kommer att göra allt för att ta 3 poäng.

Snart en hel säsong, din första, i Malmö. Hur har din första tid varit och förutom Baltiskan och Kirseberg, har du något favoritställe? Det har varit en stor omställning med ny stad, nytt lag och jobb istället för skola. Trivs jättebra med allt och känner att flytten till Malmö blev så bra som jag hade hoppats på. Den mesta delen av tiden går till jobb och innebandyn. Inget speciellt favoritställe ännu, men har mellan träningar och jobb hunnit besöka en del trevliga restauranger som det finns ett stort utbud av här i Malmö och det ska bli kul att se mer av staden nu när det blir vår och sommar.

I morgon kl 16.00 bänkar vi oss i hemmaborgen Kirsebergs Sporthall och bär fram Elin och resten av laget ett steg närmre en slutspelsplats!