Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Förändringar i elitlagen

18 januari 2022 19:43
Elit

Tyvärr måste vi informera om två förändringar i våra elitlag. Jonas Nordheim och Laura de Fries lämnar herr- resp damlaget och återvänder till Danmark.

Stort TACK för era tid och lycka till!


För Jonas del var de kombinationen med jobb och studier som inte gick ihop sig med innebandy på elitnivå. Extra besvärligt har det ju även varit den sista tiden med Sveriges inreseregler och tillslut blev situationen ohållbar för Jonas. Jonas kommer fortsätta spela innebandy i Hvidovre Attack Floorball Club.

Jonas blev snabbt en mycket omtyckt spelare i laget och det känns så klart tråkigt att inte säsongen kunde fullföljas. Vi tackar Jonas för tiden och önskar honom lycka till framöver! Kommenterar Huvudtränare Patric Johansson

Liknade situation uppkom för Laura som efter genomförda studier fick ett arbete inom vården på ett sjukhus i Roskilde. Laura kommer fortsätta spela innebandy i Copenhagen Floorball Club.

Laura jobbade hårt och målmedvetet på träningen där hon steg för steg utvecklades mot SSL-nivå. Synd att hennes SSL-resa fick ett abrupt slut men har förståelse för att ibland tvingas välja mellan innebandy och livet vid sidan om. Kommenterar Huvudtränaren Mikael Jeppsson