Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Malmö FBC och Fritidsbanken kör "on the road"

13 juli 2022 21:23

Har du någon sport du alltid velat testa på men inte har materialet? Nu kan vi hjälpa dig att testa på nya sporter! Tillsammans med Fritidsbanken åker Malmö FBC runt och lånar ut massor av roliga idrottsmaterial helt gratis.


Tillsammans med Fritidsbanken åker vi runt i Malmö hela sommaren och lånar ut sport- och fritidsprylar gratis!

Fritidsbanken är som ett bibliotek, fast med sport- och friluftsprylar. Här kan Malmöborna låna utrustning för en aktiv fritid, som t.ex. inlines, hopprep, rockringar, tennis, tält, bollar av olika slag, klubbor, fiskespön, fotbollsskor, och mycket mer.

Fritidsbanken on the road - Pep Up innebär att vi åker till platser där folk befinner sig under sommaren och uppmuntrar till aktivitet och rörelseglädje. Det är enkelt och kravlöst. Man får låna de saker vi har med oss under tiden vi är på plats och lämna tillbaka innan vi åker för dagen. (Lånetiden vanligtvis för Fritidsbanken är 14 dagar, men när det gäller FB on the road så är det endast en dag då vi förflyttar oss till olika platser varje dag.)

Vanligtvis annars så finns Fritidsbanken Malmö i det urbana sport- och kulturcentret Kampen på Kopparbergsgatan 8. I sommar finns Fritidsbanken även nere vid Ribban/T-bryggan samt på de platser som Fritidsbanken on the road besöker.

Kolla in detta för att se vart vi är hela sommaren.