Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Dags för final i Skånemästerskapen för herrarna

28 mars 2019 22:07

Så går tänker den rutinerade Jesper Andreasson inför finalen på fredag


För första gången i historien kommer Malmös herrar att spela en final i Skånemästerskapen. För motståndet väntar SSL-laget Höllviken IBF. Detta blir den sista matchen för säsongen för herrarna innan dem stämplar ut från matchspel och stämplar in för en ny försäsong. Hemsidan tog ett snack med Jesper Andreasson inför den historiska matchen.

För första gången genom historien spelar Malmö FBC en final i Skånemästerskapen, beskriv vägen dit? Fantastiskt kul att vara i final, både för laget och för föreningen till skillnad från föregående år så har vi inte tagit någon match för givet, utan gått in och gjort jobbet i varje match.

För motståndet står Höllviken, vad vet du om Höllviken? Skånes bästa lag! Många spelare som kan kliva fram och avgöra matcher. Sen har dom poängkungen, Johannes Wilhelmsson som vann den totala poängligan i hela SSL denna säsong.

Vad behöver Malmö göra för att vinna emot Höllviken? Vi behöver göra en 100 % insats i allt vi gör. Inte bjuda på något för då kommer vi att straffas direkt. Höllviken ska vinna 9/10 matcher, det vet vi om, men det räcker att den 10:e är just finalen.

Det går mot lapp mot luckan i Kirseberg, hur mycket betyder det? Det kan väl inte bli en bättre avslutning på säsongen än med en final mot Höllviken i ett fullsatt Kirseberg. Hoppas många klär sig i magenta och att magenta-vägen är på plats och lyfter fram oss.

Sist men inte minst, vad slutar matchen och vem gör det avgörande målet? Vinst, 7-6 i sudden! Tror att Edin Dagasan ställt in siktet och avgör.

Coach Hansen inför matchen emot Höllviken Alla spelare förutom våra långtidsskadade spelare Robin Crantz och John Johansson kommer att vara tillgängliga för spel emot Höllviken oh det tycker jag känns riktigt kul. Vi ska se till att göra en riktigt bra match och få ett roligt avslut på denna säsong som slutade allt annat än roligt.

Kom till Kirseberg och stötta grabbarna en sista gång denna säsong. Matchen spelas fredagen den 29 mars kl 19.00