Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Junior flyttas upp i A-laget

17 januari 2019 17:07
Herr

Junioren Tage Jönsson flyttas upp till Herr A och gör sin allsvenska debut på söndag!


I måndags blev det klart att junioren Tage Jönsson (född 2002) flyttas upp till A-laget. Beslutet grundar sig dels i att herrlagets trupp är till antalet något tunn just nu men framförallt för att Tage som har tränat en del under säsongen har visat framfötterna så pass att han nu får chansen att visa upp sig på den allsvenska arenan. För det är inte ”se och lära” som Tage kommer till utan han förväntas debutera redan på söndag.

Klubbchef Mikael Jeppsson Vi gjorde inför säsongen en extra satsning på vår spelargrupp födda 02-03 där vi b la anmälde ett lag i Juniorallsvenskan trots att de är några år yngre. Tage har gått framåt starkt och har fysiken för seniorspel. Så det kändes givet att han skulle få chansen och jättepositivt att vi kan hämta spelare från de egna leden igen!

Coach Hansen om Tage Tage har tränat en del med A-laget under säsongen och trots sin unga ålder har han uttryckt sig väldigt positivt på planen i den spelstilen han har. Det är alltid kul när talanger från det egna ledet tar för sig och visar vad nästa generation Malmö-spelare har att erbjuda. Tage är en löpstark forward med en ödmjukhet och noggrannhet i sitt arbete på banan. Jag är övertygad om att i Tage har Malmö en framtida powerforward och nyckelspelare i omställningsspel och checkingspel. Tage kommer att göra sin första Allsvenska match redan på söndag emot Strängnäs!