Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match

WILLKOMMEN "JEYA"

23 april 2021 15:00
Dam

Första nyförvärvet för Malmö FBCs damlag heter Ester ”Jeya” Jeyabalasingam och kommer ifrån Red Ants Rychenberg Winterthur i den schweiziska högstaligan, där hon har en tongivande roll. ”Jeya” är även med i Schweiz bruttotrupp till kommande VM.


”Jeya” (född 1999) kommer till Malmö FBC för att spela innebandy kombinerat med studier. Idag spelar hon för Red Ants Rychenberg Winterthur som något överraskade slog ut topplaget Piranha Chur i kvartsfinalen men sen tog det stopp mot den kommande mästaren.

” Vi har en lång erfarenhet av schweiziska spelare i laget och ”Jeya” blir den fjärde i ordningen genom åren. Skillnaden är att de tre tidigare har varit etablerade landslagsspelare när de kom till oss och att avtalen endast varit för en säsong i taget. Med detta har det funnits för- och nackdelar. Nu ska det därför bli spännande att följa en spelare som är på väg att slå sig in i landslaget och kommer till oss med en längre tidshorisont.” Kommenterar Jessica jensen i Sportgruppen

”I have decided to play for Malmö next season. The professional work of the club and the good training opportunities have convinced me. I am also looking forward to the chance to get to know the high tempo and the passing quality in the SSL and to improve my own game.” Kommenterar ”Jeya”

”Vi har haft en dialog och följt ”Jeya” sedan i slutet av förra året och det ska bli spännande att följa hennes fortsatta utveckling hos oss. Spelmässigt är det en tvåvägsspelande med hög arbetskapacitet som jag ser ska passa väl in i vårt spelsätt.” Kommenterar Huvudtränaren Mikael Jeppsson

Källa: PM