Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

WILLKOMMEN "JEYA"

23 april 2021 15:00
Dam

Första nyförvärvet för Malmö FBCs damlag heter Ester ”Jeya” Jeyabalasingam och kommer ifrån Red Ants Rychenberg Winterthur i den schweiziska högstaligan, där hon har en tongivande roll. ”Jeya” är även med i Schweiz bruttotrupp till kommande VM.


”Jeya” (född 1999) kommer till Malmö FBC för att spela innebandy kombinerat med studier. Idag spelar hon för Red Ants Rychenberg Winterthur som något överraskade slog ut topplaget Piranha Chur i kvartsfinalen men sen tog det stopp mot den kommande mästaren.

” Vi har en lång erfarenhet av schweiziska spelare i laget och ”Jeya” blir den fjärde i ordningen genom åren. Skillnaden är att de tre tidigare har varit etablerade landslagsspelare när de kom till oss och att avtalen endast varit för en säsong i taget. Med detta har det funnits för- och nackdelar. Nu ska det därför bli spännande att följa en spelare som är på väg att slå sig in i landslaget och kommer till oss med en längre tidshorisont.” Kommenterar Jessica jensen i Sportgruppen

”I have decided to play for Malmö next season. The professional work of the club and the good training opportunities have convinced me. I am also looking forward to the chance to get to know the high tempo and the passing quality in the SSL and to improve my own game.” Kommenterar ”Jeya”

”Vi har haft en dialog och följt ”Jeya” sedan i slutet av förra året och det ska bli spännande att följa hennes fortsatta utveckling hos oss. Spelmässigt är det en tvåvägsspelande med hög arbetskapacitet som jag ser ska passa väl in i vårt spelsätt.” Kommenterar Huvudtränaren Mikael Jeppsson

Källa: PM