Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Tisdag
09 Mar 1 match
Torsdag
11 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match

DUO FÖRLÄNGER

24 april 2021 15:00
Herr

Nu är det dags att presentera två förlängningar i Tobias Persson och Felix Wilke.


Sportgruppen kan nöjt presentera två förlängningar i Herr A. Det är Felix Wilke och Tobias Persson som förlängt med två nya år vardera. Det är två ambitiösa grabbar som fått en nytändning med ny tränare och ska utvecklas ytterligare nästa säsong. Felix har visat stor potential när han fått speltid och en fin poängskörd, inte minst när vi spelade i Div 1. Tobias har haft tuff konkurrens av Sjöstrand men har visat en grym inställning och när speltiden väl kom i slutet av förra säsongen visade han prov på att han kan utmana nästkommande säsong.

Vi fick oss en intervju med grabbarna och först ut var Felix.

Du är en av våra mest hängivna spelare och du får åter igen Patric som tränare. Vilka egenskaper har du utvecklat mest sedan Patric var tränare sist? Patric tog upp en i A-laget för 5 år sedan när man var en ung och oerfaren spelare så sedan dess kan man väl säga att man har utvecklat alla möjliga saker, främst skulle jag nog hänvisa till min fysik och spelsinne.

Vad har du för målsättning nästa säsong? Lagets målsättning är väl att återigen säkra kontraktet samtligt som mitt personliga mål blir att visa en bättre och vassare version av mig själv från föregående säsong.

Nu är det lite ”off-season”. Vad gör den mest träningsflitiga spelaren 2020 en vanlig offseason dag? Går snart in på slutklämmen av min lärarutbildning så det är väldigt mycket planerande och pluggande nu när det är vila innan det drar igång igen.

Några korta ord med Tobbe:

Vad kände du att du utvecklade mest under förra året? Under föregående år utvecklade jag en större trygghet mellan stolparna, små detaljer i min positionering samt att hålla en jämn nivå varje dag - även mycket på fysiken.

Vem skulle du helst vilja lira mot nästa säsong? Jag vill alltid slåss och vinna mot de bästa. Vestlund är tillbaka i Karlstad så honom siktar jag in mig på.

Du lirar med nummer 80, hur kommer det sig? Ingen rolig anledning varför tyvärr, valet gjordes vid ung ålder och har funnits med sen dess. Låter bra på lineup haha!