Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Läs assisterande tränare Christopher Sjögrens tankar inför Visby IBK

23 februari 2019 11:37

Idag lördag klockan 17.00 möter Malmö-Visby på bortaplan


Killarna är på plats på ön för möta Visby IBK, första mötet mellan lagen förlorande killarna med 6-4 och har revansch att utkräva men Visby har spelat upp sig med seriens gång och kommer till match med tre raka vinster (Fagerhult, Onyx, Lerum). Hemsidan tog ett snack med assisterande tränare Christopher Sjögren om hans tankar inför matchen.

Sköna 3 poäng efter 11-4 seger mot Lillån i förra omgången, vad har du att säga om matchen? Vi gör en av säsongens bästa matcher, utan tvekan. Försvarsspelet satt riktigt bra, vi spelade ett effektivt anfallsspel och straffade Lillån när lägena gavs. Dessutom kändes det som att vi växlade upp en nivå till i sista perioden vilket gjorde att vi kunde springa ifrån rätt tidigt istället för att frenetiskt försvara vår ledning in i mål.

Ny tuff match borta mot Visby väntar i helgen, vad kan vi förvänta oss av den matchen? Det är alltid svårt att veta hur matcher mot Visby ska se ut, de kan bjuda upp till lite vad som helst beroende på form och humör. Oavsett så är det ett lag med många individuellt skickliga spelare så att ha fokus matchen igenom så att man inte bjuder på några gratischanser blir en nyckelfaktor. Samtidigt måste vi fortsätta spela det spel som vi är bra på och då kommer chanserna för oss att dyka upp också.

Som gammal spelare i laget har du nu tagit steget som tränare, hur tycker du säsongen gått för dig personligen och för laget? För laget kan man väl inte säga någonting annat än att det har gått väldigt bra. Många spelare har tagit stora kliv framåt och våra bästa prestationer under säsongen ger oss bekräftelse att snarare blicka uppåt i tabellen än neråt. För mig personligen har det varit härligt att vara en del av laget igen samtidigt som jag hoppas att jag har bidragit med kunskap och support till både spelarna och Jörgen. Om så är fallet så ger jag mig själv godkänt än så länge ;)

Vad slutar matchen och vem avgör? Jag tror vi vinner med 6-4 och Calle avgör i mitten av tredje.

Du delar rum med Jörgen på Visby, kan det bli en del melo på erat rum? Haha, det finns stor risk att det blir lite melo på rummet faktiskt... Men risken att jag finns där under tiden är dock väldigt liten!

Matchen kan du följa här: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9600