Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Nortic - Ny biljettleverantör

30 januari 2019 16:32

Nu får Malmö FBC ett nytt, modernt och enkelt biljettsystem för våra event! Vi kan nu stolt presentera Nortic som ny biljettleverantör!


Nu är det klart att Nortic blir ny leverantör av biljetter till Malmö FBCs event! Detta kommer först och främst innebära att ni kan boka era platser via internet i både Baltiska hallen och i Kirseberg Sporthall. Detta kommer medföra en smidigare biljettsystem vid entrén och underlättar vår publikstatistik. Detta kommer också innebära att ni med enkelhet kan förköpa biljetter igen till våra matcher. Alla dam och herrmatcher har lagts upp på Nortics hemsida där ni kan beställa era biljetter busenkelt!

Nortic är ett enkelt system att använda. Det kommer bli smidigare för entrévärdarna att hantera insläppen då detta sköts genom Notricadmit appen som ger entrévärden alla verktyg som behövs för att på ett smidigt och enkelt sätt hantera insläppen till våra matcher och minska köbildningen. Superenkelt!

Det kommer givetvis fortfarande gå bra att köpa biljetter på plats men gör du ett förköp så sparar du alltid lite mer mot vad betalar i entrén på plats. Se vår biljettinformation på: https://malmofbc.sportadmin.se/start/?ID=207301

Du kan redan nu säkra dina platser till vårens matcher i Allsvenskan och SSL på Nortic.se. Om du går in på denna länken så hittar du direkt alla våra kommande matcher: https://www.nortic.se/dagny/show/66231

Nu fyller vi hallarna!