Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

KOZAN NY HUVUDTRÄNARE I D1 UTVECKLING

9 maj 2022 10:00
Dam

Nu står det klart att Pontus Kozan som var assisterande tränare i SSL-laget fg säsong tar över som ny huvudtränare för D1 Utveckling och till sin sida får han b la Kim Clemedtson.


Med ett rekordungt lag gjorde D1 Utveckling en riktigt grym säsong 21-22 och slutade på en stark femteplats. Därefter valde Ellen Tillman och ledarstaben att kliva av uppdraget för att andra utmaningar samt supporta från läktaren. Vi vill rikta ett enormt stort TACK för era grymma insatser med laget!

Pontus Kozan som kom ny till föreningen inför fg säsong som assisterande tränare i SSL-laget har nu byggt på sig värdefull kunskap och erfarenhet är ny redo att ta nästa kliv i sin tränarkarriär. Uppdraget kommer Pontus att kombinera med sin roll som distriktslagskapten för Skånelagen för flickor födda 2005 och 2006.

”Med Pontus som ny huvudtränare kommer vi fortsätta bygga en stark magenta tråd genom verksamheten från SSL-laget ner till D1 Utveckling. Att han även redan har en etablerad relation med Yamou (huvudtränare för JAS-laget) är även det en stor fördel då kommunikation och träningsupplägg kommer vara väldigt viktigt för laget som ju består av en stor andel spelare i JAS-åldern. Sen är det såklart spännande att få in en aktiv spelare i Kim som brinner för ledarskapet och har ett gott öga för detaljer.” Kommenterar Elitansvarig Mikael Jeppsson
Laget startar upp säsongen onsdagen den 18:e maj.