Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Vinst emot topplaget Onyx

18 november 2018 23:07
Herr

Det blev en riktig rysare när topplaget Onyx gästade Malmö under söndagen.


Det blev en riktig rysare när topplaget Onyx gästade Malmö under söndagen. Men Onyx som inför säsongen slagit på den stora trumman och värvat flitigt med målsättningen att nå kvalplats till SSL fick se sig besegrade efter förlängning med slutresultat 7-6. Så här gick tränare Jörgen Hansens tankar efter matchen

**Vinst i förlängning, det måste ses som en liten skräll? ** Visst kan man se det så om man vill men samtidigt tycker jag att vi skulle ha vunnit på fulltid också, vi skapar en hel del ramträffar idag som lika gärna kunde lett till en-två mål till, till vår favör samtidigt hade säkert Onyx också kunnat skapa något mer. Visst var Onyx favoriter på pappret inför matchen och det ska dem också vara med de namnen dem har i sin trupp men när det väl kommer till kritan så ska alla matcher spelas och inställning kommer alltid att besegra klass och det är vi ett starkt bevis på idag.

Onyx avsikt var att låta er sota för deras förlust mot Åby, så blev det inte? Nej precis, vi gav dem en lång resa hem istället. Vi spelar alltid för att vinna men det som gör att vi vinner idag är som vanligt en ödmjuk och hög insats från varje individ i vårt lag. Varje spelare i vårt lag är där av en anledning och jag tycker att vi lyckas ta vara på varandras kompetenser och kapaciteter på ett bra sätt, tillsammans får vi varandra att utvecklas och bli bättre.

Hur summerar du säsongens första NHL-vecka (Visby 10/11, Lagan 15/11 och Onyx 18/11) Framförallt så har vi gått framåt som lag på vissa delar av vårt spel. Vi spelar med en mycket högre aktivitet i vårt försvarsspel och får till ett mycket explosivare omställningsspel. I det stora hela så får vi vara relativt nöjda, fem av nio poäng är bättre än förra säsongen när vi på den första NHL-veckan tog noll poäng.

Nu väntar en veckas uppehåll innan ni möter Åby, hur kommer ni använda tiden? Vi kommer att jobba vidare med de speldelar vi vill fortsätta att utveckla och se till att utvärdera våra insatser hittills både på ett individuellt och lagmässigt plan. Samtidigt ges det utrymme för lite roligare tävlingsmoment och annan typ av tävling i träningsmiljön vilket är kul.

Nästa match ser du här: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9553