HIGHLIGHTS & ANALYS EFTER LILLÅN

26 september 2021 23:04
Herr

Herrarna tog sig under lördagen an Lillån IBK i allsvenskans andra omgång. Ett lag de känner till väl efter flera gemensamma säsonger i samma serie.

Precis som senast när lagen möttes i Malmö så stod det 4-0 till hemmalaget efter den första perioden. Detta efter en återigen mycket stabil insats av Christoffer Sjöstrand som förutom storspelande i målet assisterade Tobias Andersson till Malmös fjärde mål i slutet av den första perioden.

Den andra perioden var jämnare och Lillån lyckades reducera vilket innebar säsongens första insläppta mål. Lillån lyckades även få in ett andra mål i boxplay efter slarv i hemmalaget, men närmre än så kom de inte. Johannes Almholt stod återigen för en mycket fin match och hans tredje mål för säsongen som innebar 5-2, punkterade matchen. Båda lagen fick in vars ett mål till och matchen slutade 6-3.

Även nästa vecka är det hemmamatch då Karlstad kommer på besök under söndagen. Välkomna till Baltiska hallen kl 16:30!