Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Måns och Jonatan skriver första A-lagsavtalen

12 april 2024 12:55
HERR A

Efter mycket träning med Herr A under säsongen tar nu Måns Persson och Jonatan Håkansson steget upp till Malmö FBCs A-lag permanent.


Måns Persson, född 2005 och fostrad i Malmö FBC, närmar sig sin examen från Malmö Idrottsgymnasium NIU-innebandy och har nu undertecknat sitt första A-lagsavtal. Trots en tuff start på säsongen med rehabilitering av en allvarlig knäskada, har Måns sakta men säkert återvänt till spelet under hösten för att sedan fullt ut återvända runt jul. Hans imponerande fysiska rehabilitering och mentala styrka har bidragit till en stark utveckling, vilket har gjort honom till en pålitlig backspelare som utmärker sig i sarghörnen och fördelar spelet väl, enligt huvudtränaren Mikael Jeppsson.

Likaså tar Jonatan Håkansson, född 2005 med Bjärreds IBK som moderklubb, steget upp till A-laget efter att ha tillbringat säsongen med Malmö FBCs Utvecklingslag. Trots att han har tränat regelbundet med A-laget under hela säsongen och avslutade med att spela en match i Division 1, är det nu som han permanent flyttas upp. Hans snabbhet, energi och imponerande uthållighet förutspås göra honom till en besvärlig motståndare för många backar kommande säsong, enligt huvudtränaren Mikael Jeppsson.

Med Måns Persson och Jonatan Håkansson på plats stärker Malmö FBC sitt A-lag ytterligare och ser fram emot vad dessa unga talanger kommer att bidra med i framtiden.