Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Rapport från Årsmötet

7 juni 2018 12:02
Förening

Under måndagskvällen genomfördes föreningens Årsmöte. Det var trots det fina vädret ett någorlunda välbesökt möte och tack alla som kom och bidrog till ett möte i positiv anda. Här kommer ett axplock av kvällens viktigaste beslut/information…


Styrelsen 18-19 Henrik Mainz valdes på nytt som föreningen ordförande och kvar från fg säsongs styrelse är även Erik Keller. Nya styrelsemedlemmar i John Månsson, Daniel Nordlöf, Johan Zandén och Tobias Filling.

Nerläggning Mötet beslutade att lägga ner ”skuggföreningen” Malmö IBF. Då föreningen inte har varit aktiv på två säsongen och det inte fanns någon frivillig ”arvtagare” så läggs föreningen ner av administrativa skäl.

Namnbyte Mötet beslutade att byta namn på ändelsen i systerföreningen Malmö FBC Ungdom till Malmö FBC Utveckling.

Positivt resultat Föreningen uppvisade ett positivt resultat på 246 000 kr och ligger nu i fas med elitlicensen som införs efter säsongen. Med tanke på den ekonomisk mörka säsongen 16-17 får detta resultat ses som en enorm framgång för arbetet under verksamhetsåret 17-18.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort TACK till de avgående styrelsemedlemmarna Bo Sjöström, Johan Sandahl, Anders Svensson och Jonas Svensson och hälsa alla nya styrelsemedlemmar extra varmt välkomna!

#fbcfamiljen