Söndag
14 Jan 2 matcher
Torsdag
18 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
24 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Malmö FBC har tagit första steget mot fler trafiksäkra bilister

4 december 2023 14:07
Mer Än En Sport

I helgen anordnades första utbildningen för handledare och framtida bilister tillsammans med Mårtenssons Trafikskola för att bidra till fler trafiksäkra medborgare.


Söndagen 3 december var dagen då Malmö FBC hade sin första handledarutbildning tillsammans med vår samarbetspartner Mårtenssons Trafikskola.

En grupp medlemmar med familjer och vänner samlades på söndagseftermiddagen på Värnhemskontoret för att genomgå handledarutbildningen som är till för både de som vill ta körkort såväl som de som ska handleda "eleverna".

En nyfiken och engagerad grupp lyssnade noga och diskuterade olika ämnen så som hur man tar körkort, vad som gäller kring olyckor i trafiken eller tex vad ska en handledare tänka på när man är ute och övningsskör.

Stort tack till Mårtenssons Trafikskola för en väl genomförd utbildning och starten för många i FBC-familjen till att ta körkort.

Är du som läser också intresserad att gå handledarutbildningen eller ta körlektioner så kan du få specialpris via Malmö FBC. Kontakta [email protected] för att veta mer.