Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

ELLENOR FLYTTAS UPP

11 september 2019 09:39
Dam

Vi har tidigare hälsat Ellenor Bengtsson Wester hem till Sverige och Malmö FBC igen! Då sas det att hon skulle spela i Dam U, men så blir det alltså inte!


PRESSRELEASE

Schweizisk mästare och hemvändare till Malmö FBC Efter debutsäsongen i Svenska Superligan åkte Ellenor Bengtsson Wester till Schweiz för att spela för Red Ants.

Efter tre säsonger återvände hon till Malmö som nybliven schweizisk mästare och förstärker sin moderklubb Malmö FBC.
Ellenor tillhör kärnan av spelare som har varit med på Malmö FBCs resa i seriesystemet från division 2 till Svenska Superligan (SSL) och med flera SM-framgångar på ungdomssidan på vägen. Efter debutsäsongen i SSL sökte hon äventyret i Schweiz. Det blev sedermera en treårig sejour som efter ett klubbyte avslutades med ligaguld med Kloten Dietlikon Jets i våras. Nu är Ellenor tillbaka på svenska mark igen och ansluter sitt gamla lag som den mest rutinerade och erfarna nyförvärvet inför säsongen.

”Betyder såklart jättemycket att Ellenor är tillbaka igen och för oss i ett perfekt läge där mycket rutin har försvunnit från laget. Ellenor har en fantastik spelförståelse, kan spela på flera positioner och är alltid som bäst när det behövs som mest. När Ellenor lämnade oss för några år sedan låg hennes största styrkor i det offensiva men hon har verkligen utvecklas sitt defensiva spel under tiden i Schweiz och är därmed en än mer komplett spelare.” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson

Förutom tidigare spel i SSL och den Schweiziska högstaligan har Ellenor även representerat Sverige i U19-landslagssammanhang.