Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 2 matcher
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 1 match
Onsdag
29 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

ELLENOR FLYTTAS UPP

11 september 2019 09:39
Dam

Vi har tidigare hälsat Ellenor Bengtsson Wester hem till Sverige och Malmö FBC igen! Då sas det att hon skulle spela i Dam U, men så blir det alltså inte!


PRESSRELEASE

Schweizisk mästare och hemvändare till Malmö FBC Efter debutsäsongen i Svenska Superligan åkte Ellenor Bengtsson Wester till Schweiz för att spela för Red Ants.

Efter tre säsonger återvände hon till Malmö som nybliven schweizisk mästare och förstärker sin moderklubb Malmö FBC.
Ellenor tillhör kärnan av spelare som har varit med på Malmö FBCs resa i seriesystemet från division 2 till Svenska Superligan (SSL) och med flera SM-framgångar på ungdomssidan på vägen. Efter debutsäsongen i SSL sökte hon äventyret i Schweiz. Det blev sedermera en treårig sejour som efter ett klubbyte avslutades med ligaguld med Kloten Dietlikon Jets i våras. Nu är Ellenor tillbaka på svenska mark igen och ansluter sitt gamla lag som den mest rutinerade och erfarna nyförvärvet inför säsongen.

”Betyder såklart jättemycket att Ellenor är tillbaka igen och för oss i ett perfekt läge där mycket rutin har försvunnit från laget. Ellenor har en fantastik spelförståelse, kan spela på flera positioner och är alltid som bäst när det behövs som mest. När Ellenor lämnade oss för några år sedan låg hennes största styrkor i det offensiva men hon har verkligen utvecklas sitt defensiva spel under tiden i Schweiz och är därmed en än mer komplett spelare.” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson

Förutom tidigare spel i SSL och den Schweiziska högstaligan har Ellenor även representerat Sverige i U19-landslagssammanhang.