Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

NY VIKTIG VINST PÅ BORTAPLAN FÖR HERRARNA

9 februari 2020 19:16
HERR A

Det blev en bra eftermiddag för herrarna i Borås när man besegra Fristad GoIF med 8-1


Det blev en målrik match från herrarna när man besegrade Fristad GoIF på bortaplan med hela 8-1. Segern innebär att man hakar på topplagen i serien och nu när serien börjar gå mot sitt slut. Så här säger tränare Jörgen Hansen om matchen mot Fristad GoIF

En viktig vinst idag mot ett aggressivt Fristad? -Jätteviktig match såklart, det gäller för oss att ta en match i taget och förbereda oss för varje utmaning med noggrannhet och fokus och dagens vinst är ett bevis på när vi gör dessa saker på rätt sätt. Fristad är ett bra lag, spelar riktigt bra defensivt och fysiskt i kombination med en bra målvakt. Deras hall är tajt och dem är starka hemma så det är klart att en vinst som denna är ett starkt betyg ifrån oss

Vad var nycklarna till vinsten idag? -Definitivt kollektivet och att vi fått bra träff på de nya femmorna som vi satt ihop inför matchen. Vi har ett tålamod hela matchen och vet att vi kommer att få lägen och att vi vill vara noggranna med att verkligen tömma dem på energi i varje byte så att vi mot slutet av matchen orkar mer än Fristad.

Idag hade ni 100% i både boxplay och powerplay, verkar som ni har tränat special teams sen förra matchen emot IBK Lund -Vi har tränat lite grann på det då spelare vi haft i specialteams står på skadelistan men framförallt så tycker jag väl att killarna fått chansen till att snacka ihop sig lite grann och justera detaljer som idag visar sig vara avgörande.

Nu väntar en dags vila innan ni tar emot Åstorp/Kvidinge i Skånemästerskaps semifinalen hemma i Kirseberg på tisdag, hur går tankarna inför den matchen? -Det stämmer, det ska bli jättekul, för andra året i rad är vi i semifinal och för andra året i rad möter vi Åstorp i semifinal. Skillnaden i år är ju att Åstorp spelar i Allsvenskan och vi i division ett. Vi vill till final även i år såklart så vi ska allt se till att ge Åstorp en riktigt bra match på tisdag.