Söndag
14 Jan 2 matcher
Torsdag
18 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
24 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT AVTAL FÖR TEREZA URBANKOVÁ

20 juli 2022 18:00
Dam

Tredje och sista damspelaren med ett nytt avtal den här veckan är vår tjeckiska karaktärsspelare Tereza Urbanková. Ett extra glädjande besked då det fanns en risk att Tereza skulle lämna #fbcfamiljen efter förra säsongen.


Ja det var mer eller mindre klart att Tereza skulle lämna Malmö FBC efter lång innebandykarriär som b la innefattar fyra säsonger, 112 matcher (serie, slutspel och Svenska Cupen) och 90 (52+38) poäng i Malmö FBC. Detta pga hennes jobb inom byggsektorn och ett stort projekt på annan ort. Men projektet är rejält försenat och då fanns det inga tveksamheter från Tereza att köra vidare.

TEREZA URBANKOVÁ

Jag är glad över mitt beslut att spela vidare. Det är inte lätt att bara avsluta innebandykarriären och framför allt lämna mina lagkamrater som kommit mig så varmt om hjärtat. Så länge jag bor i Malmö och är det några månader kvar innan nya utmaningar kommer, så vill jag fylla tiden med människor jag tycker om. Jag ser fram emot att dela alla ögonblick under nästa säsong, oavsett vad min roll i laget kommer att vara.

JESSICA JENSEN

Förutom att Tereza är en skicklig och rutinerad innebandyspelare så är hon en enormt uppskattad lagkamrat. Det var därför med visst vemod vi i princip hade räknat bort henne från truppen pga hennes jobbsituation. Men nya bud gjorde att Tereza blir kvar i Malmö och då var det självklart att vi ville att hon skulle spela vidare. Hennes roll såväl på som sidan om plan är jätteviktig och ett betongfundament i lagets själ.