Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Läs hur "lill" Axels tankar går inför Craftstaden borta

25 januari 2019 17:30

En av alla unga tillskott som blommat ut under säsongen är Axel Rasmusson, så här tänker han inför matchen emot Craftstaden på bortaplan


Ny vecka och ny match för herr-laget, denna vecka är det Craftstaden som bjuder in till match. Herrlaget har tränat på hårt under veckan och har byggt upp ett enormt revanschsug inför helgens match. Hemsidan passade på att ta ett snack med unge Axel ”Acke” Rasmusson om hans tankar inför matchen emot Craftstaden på lördag i Oskarshamn.

Det blev förlust förra helgen emot Strängnäs i sudden, vad har laget tagit med sig från den matchen? Vi har tagit med oss att vi tog fler poäng emot dem nu än vad vi gjorde sist men att vi släppte in för mycket mål, för enkla mål men på det stora hela fanns där många saker som ändå visade på att vi gått framåt som lag och blivit bättre.

Nu har du varit med i laget ett tag, vad har varit din största lärdom och vad tycker du att du har utvecklat mest? Min största lärdom har varit att lära mig att spela med mycket högre tempo än vad jag varit van vid tidigare samt det fysiska spelet tycker jag. Jag tycker att jag har utvecklats mycket under säsongen på allt och på senaste tiden känner jag att jag kan uttrycka mer på banan. Vi har ett riktigt härligt lag och man utvecklas hela tiden tillsammans vilket är riktigt kul.

Nästa motståndare, Craftstaden är starka hemma och har spelat upp sig under säsongens gång, vad tror du kommer vara avgörande för att vinna emot dem? Jag tror att vårt försvarsspel kommer att vara mycket avgörande, det handlar för oss om att verkligen leverera bra försvar i 60 minuter. Vi vet att Craftstaden har riktigt bra omställningar framförallt på hemmaplan och kommer att utmana oss riktigt hårt. Det kommer att krävas att vi tar hand om våra chanser och får utdelning på dem tror jag.

Nästa helg är det spelledigt, hur spenderar en innebandyfantast som du en sådan helg? Spelledigt för mig innebär att man tränar själv och kör extra hårt samtidigt som man får lite extra tid till att bygga upp suget till nästa match.

Sist men inte minst vad slutar matchen och vem avgör? Jag tror att matchen slutar 3-6 till oss och att Carl Olsson avgör!

Vi passar på att tacka ”Acke” och laget och önskar dem stort lycka till!

Coach Hansen inför matchen För det första har vi ett sjukt stort revanschsug i laget efter förlusten emot Strängnäs i sudden senast. Vi gör många bra saker emot Strängnäs och när man kommer upp på en så pass hög nivå men ändå förlorar så blir man extremt revanschsugen. Vi vet att Craftstaden är riktigt bra, framförallt hemma men vi känner oss fullt förberedda för uppgiften

Till matchen emot Craftstaden saknas Jesper Andreasson, Felix Wilke, Lucas Lindahl och våra långtidsskadade spelare John Johansson och Robin Crantz.

Matchen följer du här https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9583