Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

TACK JOHN

6 november 2019 08:53

Vi har tyvärr nåtts av det otroligt tråkiga beskedet att John Johanssons innebandykarriär är över. Detta på grund av den skada John ådrog sig i herrlagets föregående hemmamatch.


John kom till Malmö FBC ifrån Sävsjö inför säsongen 16/17 och säsongen därpå fick han sitt stora genombrott, där han växte fram till en av lagets bästa spelare. Men så var olyckan framme på försäsongen inför 18/19 då John drog korsbandet i en träningsmatch. Den säsongen fick han sen följa vid sidan om samtidigt som rehabiliteringen fortlöpte.

När det så mer än ett år senare var dags för comeback så ville det sig så illa att John drog upp sin skada i hemmamatchen mot Fristad. John väljer nu att lägga klubban på hyllan.

Huvudtränare Jörgen Hansen om John Johansson När en ung, duktig och ambitiös spelare tvingas ta ett så här tungt beslut inser man att idrott verkligen inte är rättvist. John har varit en fantastisk inspiration och glädjespridare som verkligen symboliserar det allra bästa hos en idrottare. Det gör ont i mig personligen både för Johns påtvingade beslut och för hans lagkamrater. Vi mister en fantastisk innebandyspelare på planen och en fantastisk glädjespridare utanför. Jag hoppas att John tids nog kan blicka tillbaka på sin allt för korta karriär och minnas allt den givit honom precis lika mycket som han har gett den. Jag personligen kommer aldrig att glömma hans fantastiska zorro-mål emot Warberg där han var tungan på vågen eller hans oförglömliga mål i boxplay på bortaplan emot Visby för att bara nämna några helt fantastiska stunder nr #03 bidragit med.

Tack för allt du gett mig, laget och innebandyn John!

Klubbchefen Mikael Jeppsson om John Johansson Ja vad hände egentligen säsongen 17/18 då John gick ifrån en doldis med lite speltid till en av lagets bästa och mest sevärda spelare. Anbuden lät såklart inte vänta på sig men John valde att fortsätta sin resa med Malmö FBC för att etablera sig ordentligt på allsvensk nivå. Tyvärr satte skadorna stopp och jag lider såklart enormt med John. Han själv samt teamet runt honom i rehabiliteringen har gjort allt rätt och mer därtill i mer än ett års tid. Det var helt enkelt inte ämnat och vi blir brutalt påminda om en av idrottens baksidor.

Malmö FBC tackar för engagemanget, lojaliteten och glädjen du har gett föreningen John.