Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

SERIEFINAL FÖR HERRARNA PÅ BORTAPLAN

13 december 2019 17:37
HERR A

DET HAR BLIVIT DAGS FÖR DEN SISTA MATCHEN INNAN SERIEN VÄNDER, SIST UT VÄNTAR VARLA IBK OCH EN KAMP OM SERIELEDNINGEN


Sista matchen på första halvan av säsongen står inför dörren för herrarna när man på lördag beger sig till Kungsbacka för att möta Varla IBK i en minst sagt spännande match. Så här tänker tränare Jörgen Hansen inför matchen

Först och främst, grattis till vinsten i veckan emot IK Stanstad i kvartsfinalen i Skånemästerskapen med 11-3 -Tack så mycket, vi gör en bra match sett till förutsättningarna och fick chansen att testa lite nytt och verkligen lufta truppen och få in lite glädje efter lördagens tunga förlust. Nu får vi se om det blir Bjärred eller Åstorp som vi får möta i semifinalen, det avgörs på onsdag när lagen möts.

På lördag väntar ännu en toppmatch för er, hur har ni rest er från förra helgens nederlag? -Jag tror att vi alla kan vara rörande överens om att vi verkligen kan bättre, vi var inte där tillräckligt mycket i lördags men det viktigaste för oss handlar inte om hur matchen blev utan vad vi kan ta med oss inför nästa match. Vi fick en rätt tydlig indikation på vad som händer när vi inte får stäm på de bitarna som är viktiga för oss och det har vi jobbat med under veckan, på lördag kommer det att bli en helt annan nivå från vår sida.

Vad måste bli bättre på lördag för att ni ska vinna matchen? -Framförallt så handlar det om ansvaret för sig själv och varandra, vi måste ta ansvar fullt ut och vilja vinna mer än rädslan att förlora. Det är min yttersta uppgift att spelarna ska vara redo när det väl är match och i lördags så lyckades varken jag eller killarna leverera en tillräckligt bra produkt. Vi har jobbat igenom de bitarna som vi föll tyngst på och testat lite nya grejor som kommer att bli spännande att se på lördag.

Vad vet vi om Varla IBK mer än att dem i detta nu ligger etta i serien, tre poäng före oss? -Varla har inlett serien i år fantastiskt bra, med fart och omställningar har dem sprungit ner motståndarna. I vissa avseende kommer Varla att vara den största utmaningen för oss så här långt men även solen har sina fläckar och det är dessa som vi vill försöka skapa en givande produkt på, vi får se vad som händer men att det kommer att bli ett krig från början till slut är jag övertygad om, killarna är ruskigt revanschsugna.

Hur ser statusen ut i truppen? -Bra, vi har haft lite sjukdomar i veckan men alla har tillfrisknat och är redo för match, även Felix Wilke är tillbaka efter sin axelskada så det känns bra!