Lördag
21 Dec 2 matcher
Söndag
29 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 2 matcher
Fredag
17 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 2 matcher
Söndag
26 Jan 1 match
Onsdag
29 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 2 matcher
Fredag
21 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 2 matcher
Lördag
21 Mar 1 match

INFÖR IBK LUND PÅ BORTAPLAN

9 oktober 2019 15:38
HERR A

På torsdag är det dags för herrarnas nästa match när man beger sig till Lund för att möta topp-laget IBK Lund


Herrarna är i mitt i sin första av två NHL-veckor denna säsong. I lördags bärgades första vinsten när man besegrade Warberg IBF på hemmaplan med 9-1. Nästa motståndare heter IBK Lund och kommer även dem med en vinst emot Skånekollegan och nykomlingen FBC Engelholm med 9-5 i bagaget. Så här går tränare Jörgen Hansens tankar inför matchen emot IBK Lund på torsdag.

Dags för en ny match emot topplaget IBK Lund, hur går tankarna? -Det stämmer, vi mötte ju IBK Lund i en träningsmatch här i augusti och vi känner ju till dem rätt väl sedan tidigare. I den matchen vann vi med 10-6 men då saknade dem också ett flertal viktiga spelare som kan göra skillnad och man får inte glömma att en försäsong är en försäsong. Vi har stor respekt för IBK Lund, vi vet att dem har x-antal riktigt duktiga spelare som kan bära upp deras lag och dem kommer med största sannolikhet sluta i toppen av tabellen så en mycket spännande och utmanande uppgift för oss.

Vad tar ni med er från matchen emot Warberg till IBK Lund-matchen? -Vi fick ut en disciplinär och lojal effekt emot vårt spel och varandra i matchen emot Warberg, vi lyckades hitta sätt att prestera den produkten vi pratat om i 60 minuter och det gav oss en bra känsla och en positiv erfarenhet att bygga vidare på.

Vad har ni fokuserat på under veckan? -Vi har kört vidare med de spelmoment som vi vill höja och förbättra. Det blir svårt att jobba med annat än detaljer när man är mitt uppe i en sådan här vecka så det har handlat mycket om att justera och förbättra.

Hur ser statusen ut i truppen? -Vi kommer att sakna långtidsskadade Gustav Rundgren och bortresta Ludvig Andersson precis som senaste matchen emot Warberg men annars är alla friska och hela.