Lördag
26 Sep 2 matcher
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
04 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 2 matcher
Lördag
17 Okt 1 match
Onsdag
21 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 2 matcher
Lördag
31 Okt 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Lördag
14 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 2 matcher
Onsdag
25 Nov 1 match
Torsdag
26 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Söndag
06 Dec 1 match
Söndag
13 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 2 matcher
Onsdag
06 Jan 2 matcher
Söndag
10 Jan 2 matcher
Fredag
15 Jan 1 match

Ordförande har ordet!

19 juli 2020 23:05
Förening

I slutet av våren 2008 drog min forna tränarkollega, Tony, med mig från Vellinge till Malmö för nytt tränaruppdrag, i Malmö IBF. Det blev min ingång till Malmö FBC, där jag i olika roller varit verksam sedan dess.


Assisterande tränare i både herr- och damlaget, tränare i knattelag, sportchef dam och styrelseledamot. Ordspråket, tiden går fort när man har roligt, säger det mesta!

Nu är alltså tiden kommen för att presentera mig själv som er ordförande.

Jag är en 45-årig energifylld, positiv Klagshamnsbo med fru och 2 barn. Till vardags arbetar jag i IT-branschen som projektledare/verksamhetsutvecklare på Munkeby Systems. Jag definierar mig som en innebandyfrälst individ med ett stort magenta hjärta som slår hårt för innebandyns utveckling i Malmö och Malmö FBCs utveckling i innebandyvärlden! Jag vill, tillsammans och med hjälp av er alla, fortsätta vara en del av denna utveckling och poängterar de två benen.

Innebandyns utveckling i Malmö

Det finns en enorm potential i vår stad. Vi har de senaste åren ökat vårt medlemsantal och är nu Skånes näst största förening. Vi startar nya ungdomslag och utökar vår verksamhet till ”nya” delar av staden. Med stort samhällsengagemang och samhällsansvar ger vi fler malmöbor möjlighet att ta del av vår underbara sport.

Malmö FBCs utveckling i innebandyvärlden

Det finns en enorm potential i vår klubb. Vi har de senaste åren tagit stora steg med vår elitverksamhet. Den senaste säsongen tog våra herrar klivet upp i Allsvenskan och våra damer överraskade innebandysverige med en 5:e plats i SSL. Krydda detta med utmärkelserna årets spelare, årets forward, årets rookie och årets tränare!

Klubben har, under sin relativt korta livstid, hela tiden siktat högt och utmanat både sig själv och sin omvärld. Det skall vi fortsätta göra!

Om du inte redan läst, så rekommenderar jag verksamhetsberättelsen 2019-20 och verksamhetsplanen 2020-21. Där finns detaljerad information om klubben, vad vi gör och vad vi vill!

Som avslutning vill jag hälsa två nya medlemmar i styrelsen, Marie-Louise och Martin, samt vår nyanställda på kansliet, Andreas, varmt välkomna i sina roller i föreningen. Sist men inte minst, önskar jag er alla en underbart solig sommar!

Framåt Malmö, Forza Magenta!

//Mats-Ola