Söndag
11 Mar 2 matcher
Lördag
17 Mar 1 match
Onsdag
21 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Lördag
22 Sep 1 match
Söndag
23 Sep 1 match
Lördag
29 Sep 2 matcher
Lördag
06 Okt 2 matcher
Söndag
14 Okt 2 matcher
Idag 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 2 matcher
Söndag
04 Nov 2 matcher
Lördag
10 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher

Jenni Häggström skriver nytt kontrakt

12 maj 2018 12:00
Dam

Från att ha haft ett uppehåll från innebandyn till att spela med Malmö FBC i SSL är ingen lätt bedrift att uppnå. Men det är precis den bedriften som flexibla Jenni Häggström lyckats med och nu står det klart att hon fortsätter sin resa.


Få kan lyckas med det som Jenni Häggström den här säsongen i Malmö. Hon valde inför säsongen att återuppta innebandyn efter en säsong av utlandsstudier och testa sina vingar med Malmö FBC i SSL. Jenni har under säsongen gjort en raketutveckling med sin stora flexibilitet i att spela på alla möjliga positioner och hon användes flitigt av Joon Berggren både som back och center. Nu har hon också valt att fortsätta denna resa tillsammans med laget och har skrivit på ett nytt kontrakt.

Klubbchefen Mikael Jeppsson kommenterar _”Jenni gick från klarhet till klarhet när hon inte bara slog in sig i laget utan allt som oftast fanns med på plan när laget matchades hårdare under säsongen. Framförallt är det en hög lägstanivå och en stark inställning som sticker ut i Jennis repertoar. Ser med spänning fram emot Jennis fortsatta utveckling och hon är ännu ett bevis på unga spelares positiva utveckling i vår miljö. _

Med det nya kontraktet i hamn så kommer Jenni att fortsätta bära Malmös färger i SSL och fortsätta kämpa mot de allra bästa även kommande säsonger. Jenni är en väldigt uppskattad spelare som också prisades för sin resa internt av Malmö FBC som tilldela henne utmärkelsen ”Daniel Åkesson Award” som är en av de finaste utmärkelserna en Malmö FBC spelare kan få.

Priset fick hon för uppvisande av följande egenskaper:

  • Gott kamratskap
  • Positiv framtoning
  • Målinriktad inställning
  • Framtonade innebandyprestationer

Som tydligt:

  • Stärkt lagkänslan och aktivt bidragit till lagets framgångar och resultat.

Källa: PR