Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

För-VM "EFT" kommer till Malmö 10-12 november och du kan bli en del av det

2 oktober 2023 13:28
EVENT

Nu kommer För-VM (EFT) till Malmö den 10-12 november 2023. Höstens EFT (Euro Floorball Tour) för herrlandslaget och U19-herrlandslaget spelas i Baltiska Hallen. Turneringen ger en känsla av för-VM där Sverige ställs mot de övriga toppnationerna Schweiz, Tjeckien och Finland. Malmö FBC har äran att arrangera denna turnering och söker nu flertalet roller där du kan hjälpa till. Så ta chansen och var med och hjälp till och dessutom se världens bästa innebandyspelare på hemmaplan i Malmö redan 2023. Perfekt uppvärmning inför världsmästerskapet i innebandy 2024 som också är i Malmö.


För-VM även kallat Euro Floorball Tour (EFT) kommer arrangeras i Malmö den 10-12 november 2023. Höstens EFT är för herrlandslaget och U19-herrlandslaget, där Sverige ställs mot de övriga toppnationerna Schweiz, Tjeckien och Finland.

Det var hela åtta år sen senast, men nu är det äntligen dags för det svenska herrlandslaget att spela innebandy på skånsk mark igen. I december nästa år avgörs VM i Malmö, men redan om en månader (10-12 november) är det dags för de svenska herrarna att tampas med Finland, Schweiz och Tjeckien i för-VM-turneringen Euro Floorball Tour.

Malmö FBC har fått äran att arrangera detta evenemang och vi söker nu flertalet roller att få hjälp med. Det finns en roll för alla och självklart kommer mycket gå internt i klubben, men är du inte medlem i Malmö FBC, går det bra att anmäla ditt intresse. Läs mer längre ned.

Alla som är med och hjälper till får:

  • gratisbiljetter till hela helgen
  • mat och fika
  • erfarenheter för livet
  • nya vänner
  • se innebandy i världsklass
  • känslan av stolthet att bidra till svenska landslaget
  • får testa på och ökar möjligheterna att få hjälpa till på VM 2024

Vi hoppas att så många som möjligt tar vara på chansen att åka till Baltiska hallen i Malmö och kolla världens bästa innebandy men framförallt som både hjälper till som funktionärer och kollar matcher.

Det enklaste och billigaste sättet att kolla in de svenska stjärnorna är via att hjälpa till som funktionär (se spelschema nedan). I anslutning till alla Sveriges herrmatcher kommer det även finnas möjlighet för till autografskrivning och att ta foton med de svenska stjärnorna.

Roller du kan anmäla dig till

Golvläggning - 10 personer – golv ska läggas tisdagskvällen 7 november, samt onsdagsförmiddagen 8 november. Tar ca 1 h på tisdagen och 2-4 h på onsdagen

Sekretariat - 6 personer/match  (1 huvudansvarig samt 2 till utvisning, 1 tidtagning, 1 händelserapportering, 1 matchprotokoll)

Sargvakter - minst 5st/match (1 ansvarig och minst 4 sargvakter med minimiålder 13år)

Arenaansvarig - ha övergripande koll på vad som sker i hallen varje dag)

Publikvärdar/Logistikvärdar/Entrevärdar - (8 personer/match – vi behöver folk både på läktaren och vid entrén som kan visa rätt väg, svara på ev frågor och hålla ordning och reda

Laginfo - 2 personer per halvdag - En plats i arenan där lagen kan få info eller kan ställa sina frågor under evenemanget, lämna in laguppställningar mm. Tidigare har vi haft lagvärdar men vi har mer gått åt att ha en infostation istället

Media - 1 person per dag - ser till att media mår bra i mediacentret, svarar på frågor mm

VIP - minst 2 personer per dag - det kommer ske event i en VIP-lounge där vi behöver folk som kan hålla ordning och reda och hjälpa till med att ta fram mat och dryck eller se till att endast de med behörighet får gå in.

Sjukvårdare - 2 personer per dag

1 koordinator till innerplan per dag - vara länken mellan allt som sker nere på plan och kommunicera med övriga roller

1 funktionärsansvarig - håll koll och stötta upp alla funktionärer under helgen.

2 funktionärsvärdar - var ansiktet utåt som hälsar alal funktionärer välkomna, ger de mat och dryck och pepp för att hålla igång alla timmar

Inspring - 20 st barn per match - vid varje match behöver vi flera barn som går med spelarna in och håller i handen.

Kiosk - minst 5 st per match - Beorende på hur mycket publik som kommer kan vi behöva dubbla antalet då vi öppnar upp en till kiosk i hallen.

Aktiveringar med sponsorer - minst 2 st - Beorende på hur mycket publik som kommer kan vi behöva 2-4 st

För anmälan till funktionärsuppdrag, mejla [email protected]

Spelschema

Fredag 10 November

  • 10.00 Finland U19 – Schweiz U19
  • 13.00 Finland Herr – Schweiz Herr
  • 15.45 Sverige U19 – Tjeckien U19
  • 18.30 Sverige Herr – Tjeckien Herr

Lördag 11 November

  • 09.30 Schweiz U19 – Tjeckien U19
  • 12.15 Sverige U19 – Finland U19
  • 15.00 Sverige Herr – Finland Herr
  • 17.45 Schweiz Herr – Tjeckien Herr

Söndag 12 November

  • 09.00 Tjeckien U19 – Finland U19*
  • 09.15 Schweiz U19 -Sverige U19
  • 12.00 Schweiz Herr – Sverige Herr
  • 14.30 Tjeckien Herr – Finland Herr *Baltiska Träningshallen

Eftersom det spelas ordinarie matchspel hela helgen så vet vi att det kan uppstå krockar, men vi hoppas att ni kan hitta minst en Sverigematch som kan passa er att kolla på under helgen.

Ordinarie biljetter köps här.

För mer info om EFT som inte handlar om att hjälpa till, kontakta Svenska Innebandyförbundet eller läs mer här.

Så ta chansen och se världens bästa innebandyspelare på hemmaplan i Malmö redan 2023. Perfekt uppvärmning inför världsmästerskapet i innebandy 2024.

Välkomna på innebandy i världsklass 10-12 november!