Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 2 matcher
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Lördag
09 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Idag 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

Gemensamma SM-lag med Skurups IBK

9 juli 2018 11:56
Förening

Ytterligare ett föreningssamarbete möjliggör spel i JAS och DJSM!


Vi är väldigt glada för att äntligen kunna ställa upp med ett juniorlag i seriespel igen! Lagets stomme är hämtat från vårt Pojkar 16-lag (födda 02/03) och tillsammans med Skurups IBK kommer laget att ställa upp i Juniorallsvenskan (JAS). Laget kommer att tränas och ledas av Ulf Larsson.

Syftet med laget är främst att skapa en plattform för att utmana killarna på en hög sportslig nivå och långsiktigt bygga upp juniorverksamheten i Malmö FBC igen. Då vårt fd Herr U-lag trillande ner i division 3 tyckte vi det är mer lägligt att satsa underifrån och på vår starka 02/03-kul. Då vi även ställer upp i Pojkar 16 x 2 + att 02:orna tillåts spela seniorinnebandy (H3) så blir ett föreningssamarbete optimalt för helheten i såväl Malmö som Skurup. Flera lag på olika sportsliga nivåer och tillräckligt underlag så att vi inte ska ”matcha i sönder” spelarna. Att det blev JAS var ganska självklart utifrån att det är där den bästa juniorinnebandy spelas iom alla satsningar som görs runt om i Skåne. Det kommer bli en tuff säsong men vi räds inte utmaningen.

Lite annan inriktning harvi på det Damjunior-lag som är anmälda i SM. I denna tävling spelas det sk sammandrag med först kvalspel, regionslutspel och avslutas med Innebandyfesten. För våra och Skurups yngre spelare som till vardags spelar i b la damer division 1 blir det något ”extra” under säsongen att även kunna mäta sina krafter mot jämnåriga spelare (vilket ju alltid är motiverande). SM-spel är alltid spännande och roliga tävlingar att se fram emot.