Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NYTT AVTAL FÖR SILJA ESKELINEN

19 juli 2022 18:00
Dam

Nästa spelare att skriva ett nytt avtal är finska backen Silja Eskelinen som därmed går in på sin tredje säsong i #fbcfamiljen. Alla som följde damlaget förra säsongen, framför allt på slutet, vet att Silja med sin fart och kraft är en enormt viktig spelare för laget.


Silja Eskelinen kom till Malmö FBC säsongen 2020/2021 från finska (dåvarande) mästarlaget SB Pro och har nu hunnit med 49 matcher (SSL, Svenska Cupen och slutspel) i Malmö FBC. Hennes första säsong blev delvis förstörd av en olycklig skada men Silja kom tillbaka starkt och var framför allt på slutet av förra säsongen en av lagets absolut bästa spelare.

SILJA ESKELINEN

Jag är väldigt stolt över att ha förlängt mitt avtal med Malmö FBC och jättetaggad på nästa säsong. Vi har stor potential i laget och som alla spelare har förbundit sig att jobba stenhårt för att vi ska kunna ta nästa steg som lag tillsamammans. Jag har också stora förväntningar på att Yamou ska uppdatera sina skämt om min längd då hon har börjat haka upp.

JONAS MORIN

Efter en första säsong som fick avslutas i förtid pga en tråkig skada så fick vi ju se Siljas potential föregående säsongen. Framför allt på våren så tycker jag att man hittade en passande roll för Silja som hon kunde få ut sina största styrkor i och bidrog starkt till laget såväl offensivt som defensivt. Sen är Silja en viktig ledare vid sidan om plan och bidrag mycket med sin rutin samt höga kravställan.