Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Välkomna till FBC-familjen, OurLiving - Ny hållbarhetspartner

2 juni 2023 11:05

Vi är otroligt glada att ingå i ett samarbete med OurLiving som likt som oss vill verka för hållbarhet i flera avseenden. Samarbetet innebär att vi kan underlätta för våra medlemmar att investera i solpaneler och förnybar energi för ett väldigt bra pris. Ett samarbete som gynnar både klimatet, medlemmarna och klubben!


Vi säger välkomna till FBC-familjen, OurLiving!

Vi är väldigt glada att ingå i ett samarbete med OurLiving som likt oss vill verka för hållbarhet i flera avseenden. Genom samarbetet kommer vi tillsammans att underlätta för våra medlemmar att investera i solpaneler och förnybar energi. Samtidigt kommer Malmö FBC att sponsras vid varje genomförd affär för att på så sätt fortsätta utvecklas inom flera samhällsviktiga områden som främjar mångfald, hållbarhet och inkludering. Ett samarbete som gynnar både klimatet, våra medlemmar och klubben!

HENRIK JARL, VD OURLIVING KOMMENTERAR: Genom sponsorskapet kan vi hjälpa klubbens medlemmar att investera i hållbara lösningar samtidigt som vi tillsammans är med och stöttar en ambitiös, ideell förening som får möjlighet att fortsätta utvecklas inom områden som främjar en hållbar samhällsutveckling. Det känns väldigt roligt och helt rätt!

Malmö FBC engagerar sig redan i en rad olika sociala och klimatsmarta områden och blev bland annat pristagare av Malmö Stads Miljöpris 2022. Detta går hand i hand med OurLivings arbete i att främja en hållbar utveckling i närområdet.

JAKOB WIKENSTÅL, Tf. KLUBBCHEF MALMÖ FBC KOMMENTERAR: Vi är väldigt glada att presentera en ny samarbetspartner som tänker och strävar efter ett hållbart Malmö som vi gör. Att vi nu kommer kunna arbeta tillsammans för att Malmö stad men framförallt våra medlemmar kommer kunna ta fler hållbara val som kan sänka energikostnaderna är underbart. Att vi tillsammans kan göra skillnad är viktigt, att vi dessutom kan göra det tillsammans med alla våra medlemmar är ju win-win-win. Vi är glada att välkomna OurLiving till FBC-familjen.

Återigen, välkomna till FBC-familjen OurLiving! Tillsammans gör vi skillnad.

Du kan läsa mer om OurLiving här.