Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Ellen ger tillbaka

30 december 2021 16:13
DAM

"För mig var det ett självklart val att välja Malmö FBC, då det är min moderförening. Jag ville ge tillbaka lite av allting jag har fått från den klubben."


Svenska innebandyförbundets samarbete med Svenska spel gav möjligheten till matchens lirare under Dam-VM att utse en bonus till en förening. Hejapriset går tillbaka till en av (av spelaren vald) förening för att fler ska komma i rörelse samt att tillsammans för fler i rörelse är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet och Svenska spel plus ett 60 tal idrottsförbund - allt för att få fler i rörelseoch sänka tröskeln till idrottsrörelsen.

Malmö FBC fick av Ellen Rasmussen, som blev matchens spelare i matchen mot Tyskland, med denna motivering:

"För mig var det ett självklart val att välja Malmö FBC då det är min moderförening. Jag ville ge tillbaka lite av allting jag fåttfrån den klubben. För mig är Hejapriset ett väldigt fint pris som gör att man kan visa uppskattning till en förening som betytt något för en. Att göra det i samband med Svenska spel känns jättebra."

Vi från Svensk Innebandy hoppas att dessa 5000 kr kan gå till något ni behöver i er förening, material, utbildning eller vad som, för att ge barn och unga glädjen med vår sport.