Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Johanna till Guldsteget

24 april 2018 19:06

Vår tekningsspecialist Johanna Nilsson har återigen tagit stora steg framåt i sin utveckling och för det så belönas hon av damlandslagets förbundskapten Åsa "Kotten" Karlsson med en plats i Guldsteget i vår igen.


Guldsteget är Svensk Innebandys utvecklingsplattform för spelare som de anser har potentiall att spela i landslaget i framtiden och därtill hör våran egen tekningsspecialist Johanna Nilsson. Hon kommer tillsammans med 15 andra tjejer och 16 killar från hela landet vara på ett läget som hålls på Bosön, Lidingö den 14-16 Maj. Lägret leds av förbundskaptenerna Åsa "Kotten" Karlsson och Mikael Hill. Detta är andra gången som Johanna är med och hon ser fram emot att få vara med igen:

"Det är såklart kul! Jag fick lära mig en hel del från förra året och Kottens feedback har gjort att min tänk på planen har ändrats till de bättre. Det är bara fortsätta att ta vara på de inputs jag får av henne. Lägret kommer säkert likna det förra, en del föreläsningar och träningar samt käk varannan timme."

Men förutom alla föreläsnignar, träningar och den goda maten finns det även andra saker som Johanna ser fram emot:

"Det ska bli kul att åka till Bosön och köra igång försäsongen så smått och hänga lite med de andra tjejerna"

Malmö FBC önskar Johanna ett stort lycka till på Bosön och hoppas att när du ändå är i farten att sätta lite magenta färg på huvudstaden!