Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Frida inför Sirius

5 oktober 2018 23:56
Dam

Malmöfostrade forwarden Frida Mainz Ohlsson söker passningar från vänsterkanten. Läs hur tankarna går inför Sirius borta.


1 vinst och 1 förlust på dom inledande matcherna och 2+1 från din klubba. Vad har du att säga om inledningen för både laget och din egen del? Jag tycker vi har öppnat starkt trots de första tio minuterna mot Rönnby som jag tror vi alla vill glömma. Vi spelar en mer offensiv innebandy och vågar ta för oss. För min egen del tycker jag det har gått bra, självklart kan det alltid gå bättre men efter två matcher är jag nöjd.

Du spelar på vänsterkanten trots din left-fattning. Hur är det, för- och nackdelar? Jag tycker jag får ut mer av min spelstil på vänsterkanten där jag kan hitta passningar och skapa lägen för mina medspelare. Sen är det självklart svårt att inte kunna bryta in i planen på samma sätt som från högerkanten.

Lång bortamatch väntar och avfärd redan på fredagskvällen. Det blir ju några timmar på buss och vad är ditt bästa tips för att fördriva tiden? Jag är ju lite som en björn under vinterhalvåret och kan sova mig genom det mesta. Så det är nog mitt bästa tips, sov!

Ni möter Sirius, ett lag det historiskt varit tuffa matcher emot. Vad vet du om motståndet och vilken matchbild förväntar du dig? Sirius är ett tufft lag som har bra fart under fötterna och spelar fysiskt. Matcherna mot Sirius brukar bli målsnåla och tuffa och det tror jag även om denna matchen.