Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

PÅ LÖRDAG VÄNTAR TOPPMATCH I KIRSEBERG

15 november 2019 16:20
HERR A

På lördag kl 15.00 är det dags för en ny hemmamatch när topplaget IK Zenith gästar Kirsebergs sporthall


På lördag kommer serietvåan IK Zenith på besök till Kirseberg sporthall för att göra upp om tre väldigt viktiga poäng för båda lagen i toppstriden. Herrarna har redan mött IK Zenith en gång under denna säsong, i en träningsmatch under lägret i Göteborg, den gången vann Zenith med klara 11-7. Så här går tränare Jörgen Hansens tankar kring matchen

En otroligt viktig match för er denna helg, hur har veckan varit? -Alla matcher i denna serie är ju viktiga även om denna sett till förutsättningarna och vad som ligger i potten kanske kan kännas lite extra kittlande. Vi har kört på precis som vanligt och tryck mycket på tempo och energi, det har sett bra ut. Med en veckas ledigt på grund av EFT har också alla fått chansen att bygga upp suget efter match samt hantera skador och sjukdomar så det känns bra, har varit en mycket bra träningsvecka.

Ni förlorade emot IK Zenith sist, vad har ni tagit med er från den matchen? -Det stämmer, Zenith är ett jäkligt bra lag när dem får igång hela maskineriet. Vi har stor respekt för deras sätt att spela innebandy och även om en träningsmatch alltid är en träningsmatch så var dem både ett och två nummer bättre än oss sist så det kommer att krävas ett hårt jobb i allt vi gör för att ge oss själva bättre förutsättningar än sist. Framförallt måste man vara noggrann i allt man gör, ger man ett lag som Zenith lillfingret så tar dem hela armen så noggrannhet är A och O.

Vad är Zenith starkaste sidor och vad är din förväntade matchbild? -Det är samspelt och explosivt, fysiskt lag som är otroligt duktiga på omställningar och 1-1 situationer över hela banan. Jag tror det kommer att bli en tajt match där publiken säkert kan uppskatta det som händer på banan, för där tror jag det kommer att hända mycket.

Hur är statusen i truppen? -Statusen är riktigt bra, vi har inga direkta sjukdomar eller småskador, den enda som fortfarande saknar är Gustav Rundgren som snart kommer att vara tillbaka.