Onsdag
23 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Tisdag
01 Mar 1 match
Torsdag
03 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Onsdag
09 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 2 matcher
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match

Malmö FBC på Föreningsträff i Malmö

15 juni 2022 11:06

Härom veckan hade vi möjligheten att vara en del av en föreningsträff i Malmö. Närmare bestämt på Stenkulaskolan. Vilken underbar dag med sol och rörelse!


Härom veckan bjöd Malmö stad och Förebyggarna in Malmö FBC till en Föreningsträff på Stenkulaskolan i Malmö för att visa upp föreningslivet i Malmö till högstadieelever.

Det var en solig eftermiddag där flera olika föreningar inom kultur, dans, esport och vi som hade vi möjligheten att vara en del av föreningsträffen på Stenkulaskolan i Malmö.

Vilken underbar dag med sol och rörelse vi hade och fick bidra med!

Konceptet gick ut på att elever i 6:e och 7:e klass fick träffa föreningar i närområdet där de kan ha en meningsfull fritid. Lite som en speed-dating där elever kommer med sin klass. Vår ungdomsansvarige, Jakob, fick helt enkelt komma dit och visa upp innebandy och bli utmanad mot alla barnen.

Varje klass kom förbi var 10:e minut och fick lära sig lite om vad innebandy är, hur det spelas och sedan så spelade vi tillsammans. Vi lovar er att det fanns många glada och lite svettiga barn efter alla besök hos oss.

Efteråt hade Fritidsgården på skolan ordnat med fika till alla och möjlighet till att prata mera. Helt enkelt en underbar eftermiddag där vi får vara med och göra skillnad som vi älskar.

Tack till Förebyggarna, Malmö Stad och ansvarige Moe som bjöd in oss.