Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Malmö FBC
MAL

NÄSTA MATCH-IBF ÖREBRO PÅ BORTAPLAN

29 januari 2021 18:34
HERR A

Dags för nästa match i Allsvenskan södra för herrarna när man möter IBF Örebro på bortaplan under lördagen


Årets första NHL-vecka är passerad och herrarna plockade sex av nio poäng efter starka kollektiva insatser emot både Lillån IBK och Lindås Rasta IBK. Emot Nykvarns IBF Ungdom blev det dock en tung förlust och herrlaget begav sig hem från Nykvarn med noll poäng. En vecka senare är det nu dags för en ny tuff match när man på lördag gästa idrottshuset i Örebro för att möta fd. SSL-laget IBF Örebro.

IBF Örebro kommer även dem till match med en förlust i bagaget i sin senaste match emot Warberg IC. Örebro som inför matchen placerar sig på en åttonde plats i tabellen med 21 inspelade poäng.

Så här säger tränare Jörgen Hansen inför matchen -Vi har haft en bra träningsvecka och har i lugn och ro fått bryta ner matcherna från förra veckan och förbereda oss inför IBF Örebro. Vi åker till Örebro med en bra känsla från träningsveckan och redo att kriga emot ett bra lag. Jag tror att ett hårt, uppoffrande Malmö-spel kommer att vara en nyckelfaktor för oss i matchen.

Statusen i truppen -Gustav Rundgren, Kim Clemedtson, Oskar Sannum är fortsatt inte tillgängliga. Jacob Carleson har skadat foten och kommer missa matchen emot IBF Örebro samtidigt som Felix Wilke är tillbaka och tillgänglig för spel