Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

MÅLSNÅLT I UPPSALA

31 januari 2020 00:01
Dam

Damerna tog under söndagen sin fjärde raka seger genom att bortaslå Sirius med 2-1.


Trots massivt spelövertag så lös målen med sin tillvaro denna dag. Men det började målmässigt lovande när Andrea Gämperli fångade upp en passning i slottet från Ellen Rasmussen och placerade den säkert i mål. Men sen fick vi vänta mer än halvvägs in i matchen innan nästa mål föll. Återigen är det Andrea som är välplacerade i slottet och styr in en passning från Ellenor Bengtsson Wester. I den tredje perioden reducerar Sirius på ett skott utifrån när det är mycket trafik framför mål. Men smart och bollsäkert spel hindrar Sirius att från fler mål.

En match jag tycker att vi totalt sett har lite sämre energi i än brukligt. Vi lyckas återigen inte omsätta högt bollinnehav och bra chanser till så mycket mål men en grym hemmamålvakt ska också tillskrivas en stor skuld till det. Vårt försvarsspel och lugn med bollen i slutet av matchen får desto högre betyg. Tror uppehållet kommer lägligt för oss och kommer göra gott inför ett stentufft matchande februari.” Kommenterar Huvudtränare Mikael Jeppsson

Andrea Gämpeli utsågs till ”Matchens lirare”.

Nästa match spelas på ”hemmaplan” i Burlövshallen söndagen den 9/2 när topplaget IKSU kommer på besök. Matchen arrangeras i samarbete med innebandyföreningarna Burlövs Hogs och Åkarps IBK samt Burlövs Kommun.

Matchstart 13.00 och det är FRI ENTRÈ