Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Tack för en fantastisk KICK OFF

11 september 2018 14:41

I lördags var det dags för den årliga KICK OFFen för hela Malmö FBC. Detta innebar en maxad Kirsebergs Sporthall fylld med innebandyspelare från minsta knatte till äldsta senior och ledare.


Säsongen är officiellt igång igen efter årets KICK OFF som hölls i lördags på Kirsebergs Sporthall. Näst intill alla ungdomslag fanns på plats för att spela en mix turnering med övriga lag från föreningen. Till hjälp fanns våra A-lagsspelare med nästan fulla trupper som både agerade ledare för lagen, stod i kiosken, var målvakter på tävlingar, grillade och mekade i verkstaden. Även Innebandyesset var på plats med erbjudanden för våra medlemmar.

Själva turneringen bjöd på många härliga matcher där alla var högst delaktiga i spelet. Det bjöds på mängder av glada miner och hela hallen andades en stor varm och härlig gemenskap som vi gång på gång ser i #fbcfamiljen.

Ungdom och Eventansvarige Henrik Nordström:

"Det blev en grymt lyckad dag i min uppfattning. Jag är nöjd med alla glada miner som jag möttes av från alla håll och kanter. Jag tycker det är fantastiskt att se våra yngsta knattar samarbeta med våra juniorer tjejer som killar och under ledning av grymma A-lagsspelare. Jag tyckte alla A-lagsspelarna gjorde en fantastisk insats på alla fronter från kiosken till coachande och dömande. Jag är mycket glad och nöjd över hur dagen gick!"

Bilder från dagen kommer upp på vår Facebooksida inom kort.

Senare på kvällen arrangerades det ett ledarmöte för alla ungdomsledare där kansliet fick informera om den kommande säsongen och diskutera den fortsatta utvecklingen av Malmö FBC.

Nu är det inte långt kvar till serierna drar igång och vi ser med stor spänning fram emot det!

Tack för en fantastisk KICK OFF alla involverade och vi ses i hallarna!