Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Fri entré till Enkronasmatcherna Söndag 18 december

28 november 2022 11:25

Julen är en högtid för familj och vänner att samlas. Men julen är samtidigt den högtid där de som redan känner sig ensamma, också känner mest ensamhet. Faktum är att uppemot en tredjedel av oss känner oro kring ensamhet i jultider.


I samband med den fjärde advent vill vi ta tillfället i akt att uppmärksamma psykisk ohälsa med årets enkronasmatcher. Söndagen 18/12 tar våra damer i högsta ligan emot Endre IF, och våra herrar ställs emot Lillån från Örebro. Det är viktiga matcher för våra lag inför juluppehållet, men det är även Enkronas-matcher i syfte att uppmärksamma och motverka psykisk ohälsa.

Genom att företag och privatpersoner är med och sponsrar din biljett kan du och ditt sällskap komma in gratis och se innebandy på högsta nivå. Intäkterna går sedan till att utöka våra stödfunktioner för psykisk hälsa och gör så att fler kan få vara tillsammans oftare, och hjälp när de behöver det.

Under dagen kommer vi arrangera pyssel, fika, och föredrag från vår matchvärd Aldrig Ensam. Och våra flickor 10/11, eller ’Unga Ultras’, kommer lyfta taket i Baltiska Hallen. En fullspäckad dag i julgemenskapens tecken! Ta med nära och kära den fjärde advent, bidra till en riktig innebandy-julfest, och hjälp oss samtidigt att uppmärksamma och motverka psykisk ohälsa.

Vill du också vara med och sponsra? Läs vidare!

Bidra som privatperson eller företag Du som företagare eller privatperson kan vara med och bidra med andelar på 1 krona per åskådare för att hjälpa oss i vårt arbete. Vårt mål för de två matcherna är totalt 1700 åskådare.

Du som väljer att sponsra får (per 1-kronas-andel)

  • Fem sittplatser till valfri hemma-match (ej slutspel)
  • Deltagande i utlottning av 6 st säsongskortspaket (á 2 säsongskort)
  • Ert namn eller företagsnamnet exponerat inför matcherna på våra sociala kanaler med totalt c:a 4000 följare
  • Exponering i sociala kanaler efter matcherna
  • Exponering på våra hemsidor med över 4 000 besökare/månad
  • Exponering i arenan i samband med matcherna under match-dagen

Bidra och få mer info? Besök denna sida och fyll i en intresse-anmälan, eller maila: [email protected]