Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

TOPPMATCH I BALTISKA PÅ LÖRDAG

6 december 2019 19:00
HERR A

PÅ LÖRDAG TAR HERRARNA EMOT MÖLNDALS IBF i BALTISKA HALLEN KL 15.00


På lördag väntar toppmatch i Baltiska hallen när topplaget Mölndals IBF gästar Malmö. Mölndals som inför säsongen tippades att vinna serien öppnade säsongen svagt men har kommit igång rejält de sista omgångarna. Båda lagen ligger inför matchen på lika många poäng, Malmö på andra plats och Mölndals IBF på tredje. Så här säger tränare Jörgen Hansen inför matchen

Det vankas ny toppmatch på hemmaplan, hur är känslan i truppen? -Känslan är bra, vi kommer med en vinst i bagaget emot FBC Engelholm, vi har haft en bra träningsvecka och tar stadiga kliv framåt hela tiden så känslan är bra. Det är en kul match att spela emot ett väldigt bra lag med höga ambition. Jag är övertygad om att det är två lag som kommer att kriga om varje centimeter på banan från början till slut på lördag.

Vad vet vi om Mölndals IBF och vad kommer att vara viktigt för oss på lördag? -Vi vet mycket om Mölndals IBF, till att börja med har dem många riktigt duktiga spelare, vissa av dem har erfarenheter från högre upp i seriesystemet. Vi vet också att deras främsta speldel är anfallsspelet och deras omställningar. För oss handlar det precis som vanligt om att göra jobbet fullt ut i varje situation och att spela vårt spel. Det låter klart klyschigt men precis så är det.

Vad har ni jobbat med under veckan? -Vi har kört på som vanligt, försöka jobba med högt tempo och mycket spellösningar. Det har varit en bra vecka att ta med sig till match

Hur är statusen i truppen? -Statusen är god, en riktigt rolig nyhet är Edin Dagasan gör comeback på lördag. Edin med sin fantastiska kapacitet kommer definitivt att vara ett stort plus för oss på lördag.