Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

NY VINST PÅ BORTAPLAN FÖR HERRARNA

19 januari 2020 21:37
HERR A

Herrarna tog en ny viktig vinst på bortaplan när man under söndagen besegrade Röke IBK med 7-3


Trots en spel-målmässig trög match från FBC kunde man skriva till sig en ny vinst på bortaplan med 7-3. Så här går tränare Jörgen Hansens tankar om matchen

Ny vinst på bortaplan trots en av era svagare insatser denna säsong? -Dagens match är inte vår bästa match men vi vinner och det är det viktigaste. Det finns inte så mycket att skylla på, vissa dagar vill det sig inte och idag var det en sådan match. Samtidigt är det en styrka att vi kan prestera och höja oss tillräckligt mycket i matcher vi inte har stäm.

Vad tar man med sig från en sånn här match? -Jag tycker vi kan ta med oss att vi måste kräva mer av varandra ute på banan än idag men också att när vi väl spelar så som vi gör bäst så är vi ruskigt bra. Jag tycker även vi kan ta med oss tre PP mål av tre möjliga, noll insläppta i BP. Vi kan ta med oss att vår andremålvakt Tobias Persson gjorde en riktigt bra match mellan stolparna och att vi tack vare vinsten hänger med i toppen av tabellen där vi ska vara!

Nästa match är onsdagen den 29/1 när ni tar emot IBK Lund, vad är dina tankar inför denna matchen i relation till dagens insats? -Det är ju en helt annan match och det vet vi om så i relation till dagens match tar jag inte med mig så mycket. IBK Lund har gjort en bra säsong och tillhör topplagen i serien, det ska bli en rolig match och framförallt ska det bli kul få chans till revansch. För att ta sig an Lund kommer vi att behöva göra det vi är bäst på i 60 minuter, Lund har flertalet gånger denna säsong bevisat att dem vill vara ett topplag i serien så det råder ingen tvekan om att vi behöver ta oss an denna uppgift noggrant och väl förberedda.