Lördag
20 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 2 matcher
Söndag
04 Nov 2 matcher
Lördag
10 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Måndag
19 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Fredag
30 Nov 1 match
Lördag
01 Dec 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 2 matcher
Söndag
06 Jan 2 matcher
Lördag
12 Jan 2 matcher
Söndag
20 Jan 2 matcher
Lördag
26 Jan 2 matcher
Lördag
09 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match

Inför Åby Oilers med Patrik Rosenqvist

1 december 2018 10:04


Sista bortamatchen för året står inför dörren när grabbarna i eftermiddag möter Åby Oilers på bortaplan. Åby är nykomlingar i serien och har ett riktigt bra facit med sig de senaste omgångarna i Allsvenskan. Vi tog ett snack med Patrik Rosenqvist för att höra hans tankar inför matchen

För alla nya som inte känner dig, vem är Patrik Rosenqvist? Jag är 20 år gammal och har tidigare spelat i malmhaug. Som person är jag blyg till en början men när man lär känna mig så är jag en rolig och pratglad människa som tycker om att bjuda på mig själv och lägga en och annan spydig kommentar på en rolig nivå till mina kära lagkamrater.

Du är som sagt en av många nya i truppen, hur har det varit att komma till Malmö och hur har det varit att komma in i laget? Att komma till Malmö har varit spännande och utmanande, jag har aldrig spelat på allsvensk nivå så jag har mycket att lära. Det har varit väldigt lätt att komma in i laget då gruppen är väldigt välkomnande mot nya spelare.

På lördag går bussen mot Norrköping för match mot Åby. Vad vet du om Åby? Det jag vet om Åby är att det är ett lag som gillar att spela mycket diagonalt igenom motståndarnas box så det är något vi får vara uppmärksamma för.

Vad kommer krävas av laget för att ta med 3 poäng till Malmö! Hårt arbete och rätt inställning, det är inte många lag som slår oss när vi kommer in med rätt inställning och kämpar-glöd.

Hur slutar matchen på lördag och vem avgör? Vinst till Malmö 4-5. Oskar Sannum avgör med sin superbössa.

Coach Hansen inför matchen emot Åby Oilers Vi kommer från en spelledig helg vilket jag tror har varit skönt för killarna, det ger lite extra hunger att ta sig an utmaning med. Annars har vi haft två riktigt bra träningsveckor där vi drivit upp tempot riktigt bra och fortsatt fokusera på de ämnen som vi tror kommer att gynnas oss mest emot Åby. Till matchen saknas våra långtidsskadade spelare Robin Crantz och John Johansson men utöver det är det fullt manskap.

Matchen ser du här: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9553

Vi tackar för pratstunden och önskar laget stort lycka till!