Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match

TOBIAS FILLING NY HUVUDTRÄNARE DAM U

9 april 2019 09:00
Dam

Det blir Tobias Filling som tar över huvudansvaret för ”Dam U. Filling har ett öga för detaljer och brinner för att utveckla spelarna individuellt. Egenskaper som kommer sig väl på plats för uppdraget att ledare Dam U vars syfte b la är att utveckla morgondagens SSL-spelare.


Filling har den senaste tiden mest varit verksam på organisationsnivå men har dessförinnan erfarenheter från såväl tränaruppdrag som eget spelande. Nu tar han klivet från läktaren till hetluften på plan igen och arbetet med nästa säsongs planering är i full gång.

”Det är jätteviktigt för oss att ha en välfungerade och utvecklande verksamhet under elitlaget, för detta krävs ett kompetent ledarskap som brinner för uppgiften. Det har vi verkligen haft under ett par säsonger och det känns riktigt bra att det är Tobbe som tar över nu.” Kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson.

Truppbygget är i full gång och under tisdagskvällen (9/4) genomförs den sista ”öppna träningen” för de är nyfikna på vad Malmö FBCs elitsida under SSL-laget kan erbjuda. Nästa säsong väntar spel i Division 1, en serie som förväntas bli starkare än på länge.

”Även om jag kanske för skånsk daminnebandyns skull hellre hade sett fler lag i Allsvenskan så ser det ut att bli ett riktigt ”getingbo” i Division 1 nästa säsong och det kommer att gynna utvecklingen av vårt lag. Truppen ser redan mycket spännande ut och vi kommer fortsatt att ha en fin mix spelare med allt ifrån SSL-ambitioner och starka karaktärsspelare. Det viktigaste är oavsett ambitionsnivå att spelarna kämpar hårt på träning/match, brinner för att utvecklas och är starka lagspelare.” Avslutar Jeppsson