Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

FELIX CARLGREN FÖRLÄNGER

11 april 2020 13:00
Herr

Nästa herrspelare att förlänga sitt avtal är virvelvinden Felix Carlgren som har stått för tongivande insatser föregående säsong.


Felix är född 1998 och kom till Malmö FBC för två säsonger sedan och har tagit stora utvecklingskliv framåt. Han kan spela på flera positioner och stod för 21 (10+11) poäng föregående säsong.

”Felix kommer ifrån en riktigt bra säsong och var med och bar fram vårt lag tillbaka till Allsvenskan så jag skulle ljuga om jag skulle påstå att jag inte är enormt glad över denna förlängning. I Felix får vi en modern back/center som hotar med både bra skott och fart. Felix kommer att vara en viktig kugge för fortsatta framgångar för Malmö FBCs herrlag.” Kommenterar huvudtränare Jörgen Hansen

Felix kommenterar själv sin förlängning med: ”Otroligt glad och stolt över att få dra på mig magentatröjan i minst två säsonger till! Att vi nu dessutom spelat tillbaka oss till allsvenskan där vi verkligen hör hemma känns förstås ännu bättre. Denna sejour i allsvenskan ska dock inte handla om striden kring strecket neråt utan den ska handla om striden kring strecket uppåt.”