Lördag
27 Jan 2 matcher
Lördag
10 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Fredag
08 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

ÅRETS LEDARE

9 maj 2020 17:00

I som vanligt stenhård konkurrens har utmärkelsen ”Årets Ledare” tilldelats Mikael Jeppsson (Dam A) och ledartrion Fredrik Ingvarsson, Lars-Olov Åhrberg & Kristian Ekholm (Flickor 06-08). Stort GRATTIS till er alla!


Efter en sportsligt mycket framgångsrik säsong för båda våra representationslag är konkurrensen hård om priset som Årets Ledare på sport/bredd. Längsta strået drar vår klubbchef, tillika huvudtränare för Dam A, Mikael Jeppsson. När Niklas "Chelle" Lauritsen tvingades hoppa av tidigt under försäsongen gjorde Mikael come back som huvudtränare för laget han tagit upp från Div 2 till SSL. Med stor spelaromsättning och som tippat bottenlag har han lett laget till den bästa säsongen i klubbens historia. Individuell utveckling och sportsligt resultat har gått hand i hand och tog laget till en imponerande 5:e plats i tabellen! Nu blev det inget slutspel, så tyvärr får vi aldrig veta hur långt laget gått. Parallellt med detta har han, i rollen som klubbchef, lett klubben genom en framgångsrik säsong. Ett stort samhällsbidrag kryddat med en ekonomi i balans gör att vi står starkare än någonsin och ser en mycket ljus framtid för klubben.

/Styrelsen för Malmö FBC

Flickor 06-08 har verkligen tagit ett stort kliv utvecklingsmässigt under säsongen och det har såklart ledarstaben en väldigt stor del i. Förvisso var det en till antalet tunn trupp från början, men det har hållit sig stabil under säsongen och tjejerna har verkligen ställt upp för laget. Tränarduon Fredrik & Kristian har drillat tjejerna på plan och Lars-Olof har skött det administrativa. Tillsammans har det utgjort ett väldrillat team och vi tycker därför att de ska dela på utmärkelsen.

/ Styrelsen för Malmö FBC